Hogy lehet hogy a legtöbb emónak elég pénzes szülei vannak?
tény hogy sok ilyen stílusú velem egykorú azért lett ilyen mert kinyalták a s*ggét és megbolondult jó dolgában.de sokan vannak akik egyáltalán nem gazdagok.itt pl. mindig csöves bort isznak/iszunk ami kijön 300ft-ból 2liter. :D cigiből is a legolcsóbbat veszik/vesszük.
12-18 éves általában az itteniek életkora.
Nézd,én neked csak hirtelen a szűk ismerősi körömből 12 ellenpéldát tudnék felhozzni és több olyan kérdést ami a kérdésednek az elenpéldája :D
'A szegény emberek,miért vágnak fel,hogy ők gazdagok'
És sorolhatnám még.
Amúgy meg az emóság divat VOLT,aztán ezért.aki meg tényleg depressziós attól meg kérdezd meg te magad.ennyi.
Általánosítás, vagy nem, itt most a kérdező szerintem arra gondolt, hogy egy ilyen kamaszon milyen márkás ruhák vannak.
Én is nap mint nap látom, hogy a 12-14 éves kis taknyosok 20 ezer Ft.-os cipőket koptatnak, táska, pulcsi, póló szintén converse, eastpak anyámkínja, de azért a kannás bor nyomják.
Ezek után nem hiszem, hogy a pénzhiány miatt...
Aztán a smink, hajfestés, piercing, póthaj stb., az sem két fillér.
És a hab a tortán, hogy ott nyomulnak minden fesztiválon.
Ha annyira nincs pénzük (a szüleiknek, ugye), akkor mi a f*szomból (már bocsánat) ? Én hónapokig spóroltam rá, hogy elmehessek egyetlen fesztiválra, különböző fórumokon meg olvasom, hogy említett korosztályú és stílusú gyerekek (mert azok) felsoroltak legalább három fesztivált, amiken voltak/lesznek.
Szóval azért mégiscsak lehet valami alapja a kérdező feltételezésének, mert nekem is számtalanszor megfordult a fejemben, hogy hogy van ezeknek ennyi pénzük, ráadásul ennyi idősen.
Mert hogy nem ők dolgoznak meg érte, az tutibiztos...
L/23
Nyáron sem tudtam lemenni soha úgy szórakozóhelyre, hogy ne lettek volna ott legalább harmincan.
Hát akkor mondjuk úgy hogy sokan vannak akiknek pénzesek a szülei és van a másik tábor akiknek nem.Ez a legjobb "kifejezés" erre az egész témára.:)
A 3. válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!