Hány éves korban szoktak lógni a suli után?
12-13 éveseket már szoktam látni suli után a városban. Én is olyan 14 éves voltam 7.ben tavasszal amikor először együtt lógtam az osztálytárasaimmal. Ők már előtte is mászkáltak el, de én elég messze laktam az iskolától, és mindig anyu jött értem kocsival.
16/L
köszi a válaszotokat
:)
Igazából már 12 éves koromban 'lógtam' suli után,de amúgy 14 éves koromtól van az,hogy nem kell felhívnom anyut,hogymost a kisboltba elkisérem a Zsófit vagy ilyesmi..csak mivel busos vagyok,jó ha sötétedés előtt indulok haza,hétvégén meg tök mindegy,9re legyek otthon ha tovább akarok akkor meg telefon és körülményes hely+ személyek leírása :D:D
De 9 után már nem igen van kedvem császkálni.
Felénk a 12-13 évesek suli után nem a könyvtárakat/sportpályákat hanem a kocsmákat látogatják szívesen.Múltkor is beültünk meginni valamit erre beállított pár 12-13 év körüli fiú.Mondjuk engem nem zavar. :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!