Mekkora mellméret 12 éwes korban?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket ne oltogassatok se az írásommal, se azzal h 12 éwesen ezzel foglalkozok! Köszi!
Szóval az lenne hogy van 65 A (kosaras) melltartóm, az kicsit pici, meg van 70 A (kosaras)melltartóm az meg nagy...
Meg amúgy is érdekelne h nektek mekkora volt 12 éves korotokban és menyi az átlag 12 éwesen... Köszi!
2010. dec. 21. 20:43
11/22 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocsi, most láttam, hogy Neked nem kicsi van.
12/22 anonim válasza:
Nekem 75B volt, azóta már 80D-s lett^^ Mindig is nagy cicijeim voltak.
17L
13/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek=)
Utolsó woow! :D
2010. dec. 22. 13:27
15/22 anonim válasza:
Inkább hegyes:)
Nekem 70/B volt.Most 75/C:)
14/L
16/22 anonim válasza:
Nekem 75/B tavaly hordta A-t.
13/L
17/22 anonim válasza:
Ohh..akkor én kiVétel Vagyok?:O...12évesen 70Y-Volt:$:DD
12évesen kibszottul ráérsz még ezzel foglalkozni,de bár úgy látom ilyen divat izébizé vagy,inkább azt kérdeznéd,hogy mi 12évesen hanyadik kiadású helyesírási kéziszótárt használtuk..
18/22 kífhagi válasza:
Szia nekem 12 évesen 85/B volt most se sokkal nagyobb 90/B-s néhány melltartóm 95/B-s.Mondjuk én túlsúlyos vagyok.
19/22 anonim válasza:
nekem a 70A-s kicsi pontosan meg nemtudom mert az összes melltartóm kicsi csak anyának nemtudom hogy mondjam hogy menjünk melltartót venni...
20/22 anonim válasza:
Nekem nem tom mekorra amit ki barkobáztam az eddigiekből 50 A de azt se tudom mik ezekma számok betűk fiú vagyok. Trololo ja egyépként minket most inkább az alkat és az arc érdekel ja és a kedvesség sem útolsó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!