Az normális hogy anyukám beleakar szólni a zenei ízlésembe?
Nagyon szeretem a Placebo nevű eggyütes zenéjét. Múltkor hallgattam, és anyukám megkérdezte, hogy mit hallgatok... mondtam neki, hogy Placebo-t. Képes volt utánna nézni a neten, hogy miről szólnak a dalszövegek és az eggyüttes hátterét is elolvasta... és aztán mondta, hogy nem örül annak hogy ilyen romlott erkölcstelen zenét hallgat a lánya... én erre csak annyit mondtam hogy így járt... Nagyon felkapta a vizet..Nem értem mért.. ez csak egy zene ami szerintem jó és igényesebb mint a sok divatzene.. főleg ezeken akadt ki: http://www.youtube.com/watch?v=yxGBuvOCs9o
http://www.youtube.com/watch?v=noMrs6Q1RpM
Tényleg nincs jobb dolga anyumnak mint az én ízlésemet irányítsa? Azonis kiakadt, hogy nyakkendőt hordok meg néha bátyám pólóit veszem fel... 13/L
IGEN, NORMÁLIS. Tudod miért? Mert egy éretlen kisgyerek vagy. Aki nem képes normálisan válaszolni. És nem beleszólt, csak azt mondta, hogy nem tetszik neki ez a zene. El kellett volna mondanod anyukádnak, hogy ez a zene segít neked megbirkózni az iskolai feszültségekkel. Tudod, a zene nagyonis formálja a személyiséget. És az anyukád most aggódik, hogy rossz irányba indultál el. Ami nem feltétlenül igaz, de az anyukádat meg kell győznöd ész érvekkel, hogy miért tetszik Neked ez a zene. Én úgy csináltam, hogy mindig megmutattam anyukámnak 1-1 számot, megbeszéltük, miről szól, miért érzem magaménak, stb.
Az öltözködés meg...még próbálgatod magad. Próbáld meg megérteni az anyukádat. Próbáld meg kikérni a véleményét. Akkor is, ha nem értesz vele egyet. De éreztetned kell vele, hogy igenis fontos neked a véleménye, nem fordítottál neki hátat. Amúgy lehet kapni női változatban is zenakaros pólókat. Az egy zseniális kompromisszumos megoldás. Egyébként kérdezd meg, hogy hogy is volt az a csőnadrágjával, meg apuci ingjével az Ifjúsági parkban...:)
Én elhiszem, hogy anyud félt, de a zenei ízlés mindenkinek a magánügye.Mondjuk azt tényleg nem kellett volna mondanod,hogy így jártál, bocs, de ez bunkó volt egy kicsit. Inkább azt, bocs anya,de ezt szeretem és ennyi. Amúgy meg nem tudom mit "izélnak" ezen a szülők.Ők is voltak fiatalok,ők is lázadtak, talán még "durvább"zenéket is hallgattak, mégis lett belőlük valaki.Majd kinövitek. Nem az határozza meg az embert, hogy mit hallgat.Én pl 12 13 éves korom óta rapet hallgatok, magyart, külföldit(de utóbbi időben magyart. mégsem vagyok se drogos, se alkesz,se füves.Egy teljesen normális fiatal.
Ennyit erről.Oké, hogy félt, na de ennyire?
26L
Hát szerintem ez nem normális dolog.
Az én anyum se szereti azt a zenét,amit hallgatok(pedig én csak a pop-ot szeretem),de nem érdekli,csak szól,hogy fülhallgató át hallgassam,ne max. hangerőn a szobámba xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!