Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az normális hogy anyukám...

Az normális hogy anyukám beleakar szólni a zenei ízlésembe?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a Placebo nevű eggyütes zenéjét. Múltkor hallgattam, és anyukám megkérdezte, hogy mit hallgatok... mondtam neki, hogy Placebo-t. Képes volt utánna nézni a neten, hogy miről szólnak a dalszövegek és az eggyüttes hátterét is elolvasta... és aztán mondta, hogy nem örül annak hogy ilyen romlott erkölcstelen zenét hallgat a lánya... én erre csak annyit mondtam hogy így járt... Nagyon felkapta a vizet..Nem értem mért.. ez csak egy zene ami szerintem jó és igényesebb mint a sok divatzene.. főleg ezeken akadt ki: http://www.youtube.com/watch?v=yxGBuvOCs9o

http://www.youtube.com/watch?v=noMrs6Q1RpM

Tényleg nincs jobb dolga anyumnak mint az én ízlésemet irányítsa? Azonis kiakadt, hogy nyakkendőt hordok meg néha bátyám pólóit veszem fel... 13/L

2010. dec. 21. 19:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%
JA ez a nyakkendő meg bátyád pólói gáz egy lány maradjon lány következőnek meg jöhet az hogy nem szőrtelenítesz
2010. dec. 21. 20:12
 12/23 A kérdező kommentje:
köszönöm az újabb válaszokat :) igen, lehet hogy egy lánynak lánynnak kéne maradnia.. hát én az vagyok csak nyakkendővel és ingbe meg kicsit bő pólókban :)
2010. dec. 21. 20:28
 13/23 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem anyukád eléggé eltúlozta a dolgot. Én 15 éves korom óta szeretem a Placebo-t, mert igényes és valami fantasztikus hangulata van a zenéjüknek (én nem, nem lettem drogos és nem "züllöttem" le, nem is értem, azért én nem sorolnám őket durva, vagy botrányos kategóriába...).

Inkább örülne, hogy nem agyromboló tuctuc "zenét" hallgatsz, aminek az az összes mondanivalója, hogy "gyere jó a party" és egyéb "értelmes" dolgok.

De a véleményedet tényleg elmondhatod neki kedvesen és higgadtan is, hidd el, akkor ő is elfogadóbb lesz.

L/23

2010. dec. 21. 23:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen feleslegesem akadt ki. Ahogy fent irtad, te a zenéjüket szereted és nem a kinézetüket,stilusukat.

+ Teljesen mindegy, hogy néz ki egy banda, ha tetszik a zenéje hallgasd nyugadtan.

2010. dec. 22. 00:45
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Hallgasd fülhalgatón úgy lehet nem szólt vna érte semmit. Nekem sose mondták h ne hallgasam ezt meg azt csak ha idejön apa pl mondja h mi ez a idióta zene. De én nem mondok rá semmit :D

http://www.youtube.com/watch?v=v52qaecMQOM&feature=related

=)

http://www.youtube.com/watch?v=hKa0MUjafQg&feature=related

rohadt jóó! ;)

17f

2010. dec. 22. 10:09
 16/23 anonim ***** válasza:
47%

Nekem anyukámnak az se tetszik, hogy a Pindúr Pandúrok főcímdala a csengőhangom:P Szerintem hallgasd nyugodtan, de ne hordd a bátyád pólóit, mert az tényleg gáz:S

13/L

2010. dec. 22. 17:42
 17/23 anonim válasza:
100%

hát nem csoda hogy felkapta a vizet.nem szabad így beszélni anyuddal hidd el ő nem akar neked rosszat.szerintem inkább beszéld meg vele normálisan.hidd el meg fogja érteni ha te is normálisan állsz majd hozzá!!

L 18

2010. dec. 22. 21:57
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Placebo durva? :) Ne már...mutass anyukádnak Marilyn Mansont, kíváncsi vagyok, ahhoz mit szólna.

Ne is haragudj, de elég gyenge édesanyád tűrőképessége. Ettől kiakadni? :)

A válaszadókra meg nem is mondok semmit - a zenei ízlésük és a szabad gondolkodásuk a béka segge alatt van.

Az meg sajnos igaz, hogy nem pont így kellett volna válaszolni, de ez megesik... nekem sem 5 perc volt, míg elfogadtattam itthon a Manson imádatomat. Azóta van könyv, plakát, póló. Csak finoman kell megközelíteni az egészt. Anya már nem is szól érte, csak néha mosolyogva mondja, hogy halkítsam le.

15 éves rocker lány.

2010. dec. 22. 23:16
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok:

Még annyit, hogy azzal meg ne foglalkozz, hogy mit mondanak az öltözékedre. Azt hordasz, amit akarsz. Legalább nem állsz be a sorba, nem leszel te is tömegesen legyártott lányka.

Ui.: Nekem van acélbetétes bakancsom, hosszú bőrkabátom és hordok néha nyakkendőt. :)

2010. dec. 22. 23:18
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

A sleeping with ghosts az egyik legjobb szam a vilagon:D A special needs a masik kedvencem, a meds is jo, a running up that hill... Imadom a placebot:D Voltal koncerten szeptemberben?

Amugy szerintem se kellene beleszolnia abba, hogy mit hallgatsz, en is tizenkeves eves korom ota szeretem oket, megsem befolyasolt semmiben:) Az alapveto problema a stilusod volt, ahogy edesanyadnak valaszoltal, bar ez inkabb a korod miatt van, nem a zenei izlesed miatt.

17/L

(Hogy konkretumokat mondjak, en is 13 evesen kezdtem el tenyleg placebot hallgatni, de mar korabban is szerettem par szamukat, es teljesen normalis ember vagyok:))

2010. dec. 23. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!