Az normális hogy anyukám beleakar szólni a zenei ízlésembe?
Nagyon szeretem a Placebo nevű eggyütes zenéjét. Múltkor hallgattam, és anyukám megkérdezte, hogy mit hallgatok... mondtam neki, hogy Placebo-t. Képes volt utánna nézni a neten, hogy miről szólnak a dalszövegek és az eggyüttes hátterét is elolvasta... és aztán mondta, hogy nem örül annak hogy ilyen romlott erkölcstelen zenét hallgat a lánya... én erre csak annyit mondtam hogy így járt... Nagyon felkapta a vizet..Nem értem mért.. ez csak egy zene ami szerintem jó és igényesebb mint a sok divatzene.. főleg ezeken akadt ki: http://www.youtube.com/watch?v=yxGBuvOCs9o
http://www.youtube.com/watch?v=noMrs6Q1RpM
Tényleg nincs jobb dolga anyumnak mint az én ízlésemet irányítsa? Azonis kiakadt, hogy nyakkendőt hordok meg néha bátyám pólóit veszem fel... 13/L
Szerintem azon kapta fel a vizet ahpgy közölted vele, hogy igy járt. Megjegyzem jogosan. kicsit több tiszteletet Anyukádnak. Kettő: Ti még nem tudjátok de a mai világban már sajnos van aminek jó ha utánajár az ember. Ez már nem a Beatles korszak:-))
A klippen meg nem csodálom hogy kiakadt elég elmebeteg...
Bevallom, én sem örülnék neki, ha a kedves lányom, pláne 13 évesen ilyen kategóriás zenét hallgatna. Viszont, amikor ezt szóvá tenném, és a kedves, 13 éves lányom szemrebbenés nélkül, pofátlanul közölné, hogy így jártam, visszkézből kapna egy pofont.
A zenei ízlésedet tényleg te határozod meg, viszont a stílusodra nem ártana figyelni. Gyanítom anyud pontosan ezért nem örül neki, hogy ilyeneket hallgatsz. Szerinted nincs rád hatással, kívülről viszont gyanítom erősen meglátszódik...
Nemcsodálom,hogy anyud kiakadt,rmeélem nem ilyen lányom lesz már bocs.
Az,hogy ilyen szär zenét hallgatsz a te dolgod,kinek mi jön be,sokan szeretik őket (gondolom),de az,hogy így beszélsz anyuddal az elég b.nunkóság,már bocs,miaz,hogy így járt??
Igen így járt,hogy ennyit szenvedett veled azt ennyit kap..végül is ki ő neked?Mit tett érted az életedben??Igazad van.Gratulálok.
19:48
énis remélem, hogy nem ilyen lányod lesz.. neked se lenne jó se a lánynak :) de azért köszönöm a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!