Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az normális hogy anyukám...

Az normális hogy anyukám beleakar szólni a zenei ízlésembe?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a Placebo nevű eggyütes zenéjét. Múltkor hallgattam, és anyukám megkérdezte, hogy mit hallgatok... mondtam neki, hogy Placebo-t. Képes volt utánna nézni a neten, hogy miről szólnak a dalszövegek és az eggyüttes hátterét is elolvasta... és aztán mondta, hogy nem örül annak hogy ilyen romlott erkölcstelen zenét hallgat a lánya... én erre csak annyit mondtam hogy így járt... Nagyon felkapta a vizet..Nem értem mért.. ez csak egy zene ami szerintem jó és igényesebb mint a sok divatzene.. főleg ezeken akadt ki: http://www.youtube.com/watch?v=yxGBuvOCs9o

http://www.youtube.com/watch?v=noMrs6Q1RpM

Tényleg nincs jobb dolga anyumnak mint az én ízlésemet irányítsa? Azonis kiakadt, hogy nyakkendőt hordok meg néha bátyám pólóit veszem fel... 13/L

2010. dec. 21. 19:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell így függni anyucitól...Mond meg neki hogy nem érdekel
2010. dec. 21. 19:37
 2/23 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem azon kapta fel a vizet ahpgy közölted vele, hogy igy járt. Megjegyzem jogosan. kicsit több tiszteletet Anyukádnak. Kettő: Ti még nem tudjátok de a mai világban már sajnos van aminek jó ha utánajár az ember. Ez már nem a Beatles korszak:-))

A klippen meg nem csodálom hogy kiakadt elég elmebeteg...

2010. dec. 21. 19:38
 3/23 anonim ***** válasza:
20%

Bevallom, én sem örülnék neki, ha a kedves lányom, pláne 13 évesen ilyen kategóriás zenét hallgatna. Viszont, amikor ezt szóvá tenném, és a kedves, 13 éves lányom szemrebbenés nélkül, pofátlanul közölné, hogy így jártam, visszkézből kapna egy pofont.

A zenei ízlésedet tényleg te határozod meg, viszont a stílusodra nem ártana figyelni. Gyanítom anyud pontosan ezért nem örül neki, hogy ilyeneket hallgatsz. Szerinted nincs rád hatással, kívülről viszont gyanítom erősen meglátszódik...

2010. dec. 21. 19:47
 4/23 anonim ***** válasza:
18%

Nemcsodálom,hogy anyud kiakadt,rmeélem nem ilyen lányom lesz már bocs.

Az,hogy ilyen szär zenét hallgatsz a te dolgod,kinek mi jön be,sokan szeretik őket (gondolom),de az,hogy így beszélsz anyuddal az elég b.nunkóság,már bocs,miaz,hogy így járt??

Igen így járt,hogy ennyit szenvedett veled azt ennyit kap..végül is ki ő neked?Mit tett érted az életedben??Igazad van.Gratulálok.

2010. dec. 21. 19:48
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
kamaszodsz, az a te nagy bajod. anyukád csak simán félt és jót akar neked. az enyém akkor feküdt ki, amikor 13 évesen közöltem, h kispál koncertre megyek. volt nagy ordítozás, meg "erkölcsifertő"-zés, de szerencsémre apa meghallotta, h kispál és közölte, hogy remek, régen volt, jönne ő is... :D unokaöcsém dark metallal nyomult ennyi idősen, na, az is volt egy jelenet...nyugi, pár hónap és hozzászokik az újuláshoz...
2010. dec. 21. 19:49
 6/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolóknak... bocsánatot kértem anyukámtól a visszabeszéléstől.. de akkor éppen földrajzot tanultam, és elég ideges voltam mert a tanár gyűlöl és ha valamit nem tudok pontosan akkor egybőla rosszabb jegyet adja meg... amúgy mindigis fiúsan öltözködtem (9évesen csak feketét voltam hajlandó felvenni) .. szóval külsőségekbe nem hatott rám sehogyse... belsőre meg annyit, hogy megnyugtat ez a zene...
2010. dec. 21. 19:54
 7/23 A kérdező kommentje:

19:48

énis remélem, hogy nem ilyen lányod lesz.. neked se lenne jó se a lánynak :) de azért köszönöm a választ :)

2010. dec. 21. 19:57
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne halgass rá, jó zene a Placebo , nincs vele semmi baj. Bár mondjuk ha anyukád egyből megnézte a Pure Morning kilppet tuti dobott egy hátast :D Szerintem nincs joga beleszólni , hogy mit hallgatsz.
2010. dec. 21. 20:07
 9/23 A kérdező kommentje:
bárcsak pure morning klippet nézett volna és nem nancy boy-t :D nemtudom, hogy a mars landing party szövegét megtalálta-e ... hát:D lehet hogy akkor a félórás erköclsi prédikáció helyett 4órásat kaptam volna
2010. dec. 21. 20:10
 10/23 anonim ***** válasza:
25%
bocs,de szörnyen idegesitő vagy..
2010. dec. 21. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!