Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális ez ilyen korban?

Normális ez ilyen korban?

Figyelt kérdés

megpróbálom tömören összehozni:D

Van egy kis álomvilágom.Körülbelül ebbe van benne minden boldogságom :) Ott fel van minden szépen építve ahogy én akarom , úgy nézek ki és azt csinálom amit én akarok.Minden este úgy fekszek le hogy ezt "álmodom" vagyis ez inkább gondolat v nem tudom h leírni.Ha jövök haza a buszon akkor is.Ha itthon vagyok és nem gépezek akkor is.2éve kb már ez megy.Nem szeretem a saját életem,vagy nemtudom:( de szerintem ez nem normális:/ szerintetek?

2010. dec. 16. 20:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is este szoktam ilyeneket gondolkodni..más fél éve csinálom ezt minden éjszaka amióta szakitottam a barátommal
2010. dec. 17. 16:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Velem is így van, kb 9 éves korom óta :)

De nekem nem csak 1 ilyen világom van, hanem egy csomó, de általában 3-4ről szoktam álmodozni, meg vagy 1milliót "elkezdtem " régebben álmodni =)

Pedig én szinte tökéletesen megvagyok elégedve az életemmel. [2 dolog nem tetszik: hogy lekéne adnom pár kilót -.-, meg, hogy nincs tesóm x] Az álmaimban csak kiszépítem egy picit az életem. :D

13,5/L

2010. dec. 17. 20:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

19/L kérdezte, hogy miről szoktunk álmodozni.

1. álom: Van egy 16,5 éves bátyám. Titokban énekesnő vagyok [mint Hannah Montana xD], és nagyonszép alakom van :* , és nonstop veszekszünk a "tesómmal" [xd], és a suli leghelyesebb fiúja a pasim *-*

2.álom: Egy 16,5 éves bátyám és egy 9,5 éves öcsém van, teljesen átlag életem van, nagyonszép az alakom [x)], veszekszek a "tesóimmal" [bírom, mikor a tesók veszekednek xd legalább nem unalmasak a napjaik]

A 3. és 4. álmot nem árulom el x)

13,5/L

ui.: imádom ezeket :) olyanjóó..egész nap ellennék vele xD

2010. dec. 17. 20:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ez van, nyugi, előbb-utóbb magatól abbahagyod, nem kell erőltetni
2010. dec. 17. 21:34
 15/19 anonim válasza:
100%

En is igy vagyok nehany eve, ez teljesen normalis dolog, mindenki abrandozik, meg az is aki tagadja. Ezekben az elkepzelt vilagokban elvegre nem artunk senkinek, es segithet is lelki dolgokban...a fantazialas emberi dolog:)

(A Buffy-ban is volt egy ilyen resz, hogy Buffy egyik enje a pszichiatrian volt, mert azt kepzelte, hogy O vampirvadasz es egyaltalan nem volt mar maganal, csak ucsorgott az osztalyon es elt ebben a vilagban. De ez a vampirvadaszos oldalan is elojott es volt, hogy vampirvadaszkent gondolta azt, hogy ez az egesz csak a fejeben van es hogy igazabol egy normalis 7koznapi lany...Ez csak ugy eszembe jutott a temarol;) Bocsi a kiteresert.;)

20/L

2010. dec. 17. 23:38
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok 19/L megnyugodtam

Azt hittem nekem vannak őrült ötleteim:) Én is elárulok párat:

1. tiniként leléptem otthonról és hozzámentem egy külföldi pasihoz 17 évesen és tök boldogok vagyunk:)

2. Orvos vagyok, egyetem után kimentem USA-ba, van 3 örökbefogadott gyerekem, és egy férjem akivel azért házasodtunk össze h a porontyokat örökbe tudjuk fogadni:)

Érdekes a legtöbb ilyenben férjnél vagyok, van van pasim aki szeret pedig amúgy nem vágyom házasságra... Lehet titkon így élem ki ezirányú vágyaimat.:)

2010. dec. 20. 00:41
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Örülök,hogy ezt elolvastam,mert mostmár tudom,h nem csak én vagyok ilyen "dinka" :D.én is szoktam ilyet,leginkább elalvás előtt.sztem ez normális ,majd egyszer lehet,hogy kinövöd.
2010. dec. 20. 10:08
 18/19 anonim ***** válasza:
buszon imádok énis ilyen kis ábrándokat csinálni. kisebb koromban a tájba képzetltem álaltokat, vagy lovak amit én lovagolok meg, vagy mafár vagyok és repülök, vagy járdára képzeltem dördeszkás fiukat és hogy összejövök egyel. az ilyenekbe az a jó, hogy magamat is meglepem micsoda fordulat történt. elalvás előt is sokszor szórakoztatom magam. persze nem szabad túlzásba esni, de szerintem ez így jó. :)
2010. dec. 23. 03:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is ezt csinálom! Tök normális :)
2010. dec. 28. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!