Normális ez ilyen korban?
megpróbálom tömören összehozni:D
Van egy kis álomvilágom.Körülbelül ebbe van benne minden boldogságom :) Ott fel van minden szépen építve ahogy én akarom , úgy nézek ki és azt csinálom amit én akarok.Minden este úgy fekszek le hogy ezt "álmodom" vagyis ez inkább gondolat v nem tudom h leírni.Ha jövök haza a buszon akkor is.Ha itthon vagyok és nem gépezek akkor is.2éve kb már ez megy.Nem szeretem a saját életem,vagy nemtudom:( de szerintem ez nem normális:/ szerintetek?
Én is este átgondolom a napomat, kitalálom a szituációkat, hogyan lett volna jobb, szebb, stb. Szerintem tekjesen normális.
13/L
köszi:)
bár azzal nem is lenne baj hogyha csak este de nekem mondjuk az életem 50% ebből áll.mert csak akkor vagyok tényleg boldog:/
amúgy 15L
Nekem ez kb 13-14 éves korom óta megy. Van mikor tök átlagos életet képzelek el magamnak, néha valami extrábbat. Van 1-2 jól bevált alapötlet amivel el vagyok egy darabig aztán váltok. Nem tudom, sokat gondolkodtam azon vajon normális-e ez, de láttam már pár kérdést ezzel kapcsolatban, szal nem vagyok egyedül. Régebben úgy gondoltam, majd egyszer rendeződnek a dolgaim, lesz egy felnőtt rendezett életem, barátokkal, kapcsolattal, munkával stb, és majd addigra biztos kikopik ez belőlem. Hát még nem érkezett el ez. Talán majd egyszer, de az is lehet, hogy örökre megmarad majd, nem tudom. De legalább nem vagyok egyedül és én is ettől vagyok boldog. Ha ez nem lenne akkor semmi örömöm nem lenne:( Szal nehogymár abbahagyjam. ennyi még talán nekem is kijár. És nem ártok vele senkinek.
19/L
Előző vagyok
Ti miket szoktatok elképzelni? Nálam van olyan, hogy pl látok egy filmet, de csak félig és folytatom magamban, elképzelem milyen lenen máshogy aztán vhogy magamat is beleszövöm a történetbe. Ti?
nekem is nagyon sokáig volt ez, olyan 11-14 éves koromig, aztán szerelmes lettem. de igazából :) és így kikerültem az álomvilágból, mert végre igazából is olyan boldog lettem. :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!