Szerintetek nem durva ez egy kicsit?
Most olvastam valahol hogy van egy család 4 éves a kislány, 7 éves a kisfiú, és 14 éves a nagyfiú.
De az a szabály hogy csak hétvégén gépezhetnek 14 éves szerintem ciki lehet a haverjai előtt ha hétköznap nem gépezhet egy órát sem
De durva
Én sem tudnék 1 napot se elleni gép nélkül
Szerintem elég durva,nem azért,de ha valaki b.unkó az nem feltétlenül a gépezés miatt van,nekem nem egy-nem kettő olyan ismerösőm van aki nem gépezhet/nincs is gépük és olyan b.unkók,hogy a földbe tudnék néha süllyedni miattuk..
Cikinek még nem is olyan ciki,de az h.ülyeség,hogy a gép teszi az embert vagy micsoda..
Én minden nap gépezek,de nem vagyok ocka,se idióta..
Napi 4 óra edzés után egy kis gépezés szerintem simán kijár..kérdező: egyet értek veled :)
Szerintem ez még nem ciki én is 14éves(lány) vagyok és csak hétvégén gépezhetek.Nem olyan szörnyű.=)
De az viszont sokszor nagyon fáj hogy engem egy bnőmön kívül sehova sem engednek.Pedig én nem inni mennék!!Most is pl. elhívott egy fiú játszóra(pont az a fiú aki nagyon tetszik) és iszonyúan szar volt h azt kellett mondanom "Nem mehetek"=( Na EZ már cikibb és gázosabb=S És sztem igazságtalan is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!