Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szóljak a tanárnak, mert...

Szóljak a tanárnak, mert szerintem ez egy kicsit durva volt?

Figyelt kérdés
A fiam reggel az iskolában szólt a tanároknak, hogy nem érzi jól magát. A tanár rászólt, hogy hagyja abba vagy kiküldi az óráról. Óra után összeesett a termek közt. Az egyik barátja mesélte, hogy a tanár rákiabált, hogy keljen föl a földről. Mentőt hívtak, és a mentőben azt mondták, hogy leesett a vércukra. Hazahozták, és megkérdeztem tőle, hogy mi történt, és elmesélte a történetet.
2009. okt. 21. 14:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Igen, szólj. Jelezd neki, hogy az iskolában a ő felelőssége a gyereked hogyléte. Úgyhogy legközelebb jobban figyeljen a rá bízott gyerekek hogylétére!
2009. okt. 21. 14:50
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
igen, kérj tőle fogadóórát, és kérdezd meg, hogy hogyan történt ez (vajon ő hogy mondja el). aztán mondd meg neki, hogy ez komolyabb volt, mint aminek hitte, és a te fiad nem szokott szimulálni, figyeljen oda jobban.
2009. okt. 21. 14:53
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
hát hülye leszel hogy nem szolsz.nyisd ki a szád és határozott hangon kiabálj a tanáral mert amugy semmit nemérsz el vele ezt hidd el nekem.nem leszel töle cigány ne gondold csak az a baj hogy egynémelyik szülö fél kinyitni a száját és inkább nyel egyet.hát én nem vagyok ilyen.ird meg légyszi hogy mivolt jo?
2009. okt. 21. 14:53
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
én az igazgatohoz mennék ,hát ilyen a világba nincs ,én biztos megigazitanám a haját a tanárnénikének
2009. okt. 21. 14:55
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Én ezek után nem csak a tanárhoz, de az igazgatóhoz is bemennék. Ilyet senki sem csinálhat. Még akkor is komolyan kell venni a rosszullétet, ha teszem azt egy "rossz" gyerekről van is szó. Át kell küldeni az iskola orvoshoz (elvileg lennie kellene) majd ő megmondja szimulál-e.
2009. okt. 21. 14:56
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Egyből az igazgatóhaoz mennék. Egy ilyen emberrel felesleges leállni vitázni!
2009. okt. 21. 15:11
 7/13 anonim ***** válasza:
94%

ne hagyd annyiban az ügyet, máskor lehet, hogy más nem ússza meg ennyivel. én is azt javaslom, hogy lehetőleg olyan gyerekekkel, akik láttás és el tudják mondani, mi történt fordulj az igazgatóhoz.

ha nem sikerül eredményt elérni elgondolkodnék, hogy akarom-e ilyen iskolába, ilyen közösségbe járatni...

2009. okt. 21. 15:22
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
én is az igazgatóhoz mennék..
2009. okt. 21. 18:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ovis voltam, amikor hanyatt estem és bevertem a fejem (tipikusan olyan történet, amit nem meséltek, kristály tisztán emlékszem rá). Szóltam az óvónéniknek, hogy rosszul érzem magam, akik rám szóltak, hogy ne hisztizzek biztos nem fáj az annyira. Amikor már sírva mondtam, hogy de akkor is szédülök, akkor dacosan azt mondta egyikőjük, hogy akkor menjek be, és feküdjek le, ne rontsam el a többiek játék idejét az udvaron. Lefeküdtem, kaptam teát, aztán amikor felkeltem, hogy beleigyak, úgy éreztem pisilnem kell. Mondtam a dadusnak, hogy ki kell mennem, aki azt mondta rendben... Mire kiértem azonban nem pisilnem kellett, hanem hánynom de nagyon, és iszonyatosan megszédültem. Az egyik konyhás néni bejött fogott, és hánytatott egy darabig, aztán végre elhitték hogy tényleg nagyon rosszul vagyok és felhívták a szüleimet, hogy valószínű ELRONTOTTAM A GYOMROM! Persze kicsit később szóba került az is, hogy elestem és bevertem a fejem azóta panaszkodok, így azonnal az ügyeletre vittek, nem orvoshoz. Egy hétig kórházban voltam agyrázkódással, és újabb egy hétig itthon... Borzalmas volt, a mai napig tisztán élnek bennem a tünetek. Persze anyuék nem hagyták annyiban, másik csoportba kerültem, másik óvónénikkel (sajnos túl sok ovi nincs a környéken)

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy sokkal rosszabbul is járhatott volna, ahogy akár én is. Ha nem teszel valamit, akkor lehet hogy rá legközelebb már figyelni fognak, de más még pórul járhat. Mindenképpen menj be, és kérdezd meg a tanártól, hogy még is milyen okot adott arra a fiad, hogy ne lehessen elhinni neki, hogy rosszul van?? Ne legyél számon kérő, és tapló szerintem, próbáld normális ember módjára megbeszélni ezt a dolgot, aztán ha nem jutsz eredményre fordulj igazgatóhoz is, bár ha mentőt kellett hívni, nyilván tud az esetről (bár az előzményekről nem biztos). Aztán ha ez sem vezet eredményre, akkor feltétlenül irasd át másik iskolába, és mond el az új tanító néninek, hogy az előző iskolában ilyen problémák voltak, és ha lehet akkor kicsit tartsák szemmel.

2009. okt. 23. 11:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Az igazgatóhoz menj, és kérd meg, hogy közösen beszéljétek meg a tanárnővel a történteket. (általában azonnal lehetővé teszi az efféle beszélgetést) Így nincs az, hogy mást mond ő a történtekről, és mást mondasz Te.
2009. okt. 25. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!