Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek 13 évesen sok?

Szerintetek 13 évesen sok?

Figyelt kérdés

mai napi smink itthonra:

Szempilla spirál, Szem ceruza, Erős lila szemhéj festék..

Barátnőm szerint, ha itthon mindig sminkelem magam ráncos leszek, de nem alapozom az arcom akkor nem.. 2 napja kezdtem

2010. dec. 13. 19:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges! Spirál + cerka még elmegy de minek az a lila szemhéjfesték?? -.-" Főleg otthonra??? :/
2010. dec. 13. 20:12
 12/23 anonim ***** válasza:
30%

Annak köszönhetem a barátomat, hogy csak én nem sminkelek a lányok közül:D

13/L

2010. dec. 13. 20:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

megkérdezhetném, hogy minek otthonra smink?

Én néha még suliba se szoktam, és 18 vok...

2010. dec. 14. 01:33
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Alapozót használni hülyeség. Azt minek? Az akkor kéne ha ronda lennél, hogy eltüntesd a ragyáidat meg az elszineződéseket a bőrödön.

De egy fiatal szép kis hanvas bőrnek nem kell alapozó. Egy kis pirosító mehet ha sápadt vagy, meg egy kis szemceruza.

A spirál az viszont béna, attól összetapad a szempillájk a nőknek és idiótán néznek ki. Nem lesz tőle hosszabb a szempilla csak ilyen rusnya lesz.

A lila személy festék helyett meg természetesebb szinekkel kell árnyalatokat csinálni, pl barna, fehér... amivel kiemeled a szemed szépségét. Persze játszani lehet, küülönböző színekkel, de sok értelme nincsen, az hülyén néz ki.

2010. dec. 14. 01:53
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen fölösleges otthonra sminkelni főleg erős festékkel,bár szerintem iskolába se kell még. Én használok alapozót, mert vannak pattanásaim a homlokomon igaz nem olyan nagyon vészesek, de engem nagyon zavarnak. Mást (szemceruzát, spirált) még nem használok mert fölöslegesnek tartom :)

12/L

2010. dec. 14. 14:47
 16/23 A kérdező kommentje:

kérdés: Alapozót használni hülyeség. Azt minek?

Válasz: Én nem használok szerintem is felesleges főleg hogy nekem szép bőröm van, ezzel nem azt mondtam hogy szép vagyok. Csak még nincsenek pattanásaim meg ragyáim. Ha lesznek akkor lehet használni fogok de nem biztos

2010. dec. 14. 14:48
 17/23 anonim ***** válasza:
46%
Magadra akarod írni, hogy "mással nem tudok kitűnni"?! A fiúknak biztos kelleni fogsz, de vajon mire?! Ne azért szeressenek, mert te akarod, hanem mert ők akarják!
2010. dec. 14. 16:12
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
én most vagyok 8-os.:)én suliba álltalában csak szempillaspirált,és szemceruzát használok,és van mikor nagyon kicsit de épphogy halványan kihúzom a szemöldökömet :).de am én nem tartom soknak,am is a lila az szép szén:) az a lényeg hogy ne úgy nézz ki mintha disco-ba mennél:)
2010. dec. 14. 16:40
 19/23 anonim ***** válasza:

nem azt irtam hogy alapozot használni hülyeség..demindegy..

te kérdezted hogy sok-e ez a smink..én válaszoltam..ha nem tetszik akkor minek tetted fel ezt a kérdést egyáltalán?

12/L

2010. dec. 14. 16:50
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Erős lila szemhéj festék"

Ritka randa lehet....

A természetesség szép. A smink arra való, hogy kiemelje a szemed, a szempillád, a szemöldököd, az ajkad. Az ocsmány LILA szemhéjfesték nem emel ki semmit. A BOHÓCOK festik magukat a cirkuszba lilára meg pirosra...

2010. dec. 14. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!