11 évesen nagy mellek?
11 éves múlt a lányom márciusban, már akkor nagy mellei voltak.
már melltartót kell hordania!
ez normális az ő korában?
Nem lesznek lógós mellei?
A lányod korán érő, de ez nem baj.
Hogy milyen mellei lesznek, azt nem lehet tudni erőre.
A melltartó viselete pedig jó, és kell is.
Erősítsd őt nőiességében, ezt Tőled kaphatja meg! Vegyetek együtt melltartót!
szoktunk, de ő inkább a huszonöt éves nővérével vásáról meltartót betétet!
ja és menstruál is.
most is pl. pár napja jött meg neki, de már ez a 3. mensturációa.
Volt gimi elsőben egy csaj(6 osztályosba járt ő) akinek már akkor nagyobb mellei voltak mint nekem most(lassan 30 leszek)
Korán érő,és nagy melleket örökölt.Nem lesz lógós neki ha figyeltek rá hogy megfelelő melltartót hordjon,jol irták,vegyetek együtt,nehogy dugiban akarjon venni,esetleg nem megfelelőt.
Szia!
Én is 11 évesen már melltartót hordtam, igaz, csak A-sat, de arányaimban az is nagy volt és menstruáltam is. Nem gáz, nem tehet róla, örüljön neki;D
13L
Hát,én 3 hónap múlva leszek 12 éves,de szerintem nincsenek nagy melleim,de annyira kicsik se. Olyan pont megfelelő,az osztálytársaimnak a többsége C kosaras melltartót hord míg én csak A70 vagy olyan B70-es aminek 4 fokozatú állíthatósága van.
Ugyanakkor én nem menstruálok.
De szerintem a lányodnak,nagy mellei lesznek nagy korára biztos,az hogy lógós vagy nem azt nem lehet megmondani.
Azta! 12 évesen C kosaras melltartót hordanak a lányok?
sztem inkább 3 push-up betétet beletesznek h a nagyobb jó legyen nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!