Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek 13 évesen sok?

Szerintetek 13 évesen sok?

Figyelt kérdés

mai napi smink itthonra:

Szempilla spirál, Szem ceruza, Erős lila szemhéj festék..

Barátnőm szerint, ha itthon mindig sminkelem magam ráncos leszek, de nem alapozom az arcom akkor nem.. 2 napja kezdtem

2010. dec. 13. 19:19
1 2 3
 1/23 bumbi02 ***** válasza:
100%

én nem értek ezekhez.. de hogyha belegondolok hogy több évtizeden keresztül a naponta 10-12 órát smink van az arcodon, mindenféle festék... akkor azt mondom hogy szerintem káros..

viszont ahhoz értek - mivel fiu vagyok - hogy egy csaj akkor a legszebb ha nincs kisminkelve. plusz akkor véletlen sincs meglepetés reggel a pasidnak.

2010. dec. 13. 19:23
 2/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. :)

12 órát nincs rajtam a smink!! de mivel 2 napja kezdtem a sminkelést nem tudom hogy tovább hogy lesz

2010. dec. 13. 19:25
 3/23 A kérdező kommentje:
Iskolába majd csak 8-ba sminkelem magam.. Addig nem
2010. dec. 13. 19:26
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Otthonra minek a smink? A hűtő szebben mosolyog?
2010. dec. 13. 19:27
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

*Iskolában

*nyolcadikban

Amúgy felesleges neked, hidd el. Erős lila szemhéjfesték ?Minek ? Főleg otthonra, amikor a családod lát csak ? Nem értelek. Először tanuld meg használni a dolgokat, otthon prbóálkozz, hogy amikor majd 4-5 év múlva el kezded használni, akkor ne nézz ki nevetségesen.

Igen, sok. Sőt ! Felesleges.

2010. dec. 13. 19:29
 6/23 A kérdező kommentje:
Igen épp ezt akartam írni hogy én is fölöslegesnek tartom itthonra a sminket.De akkor magabiztosabban a tükörbe nézek ha értitek mire gondolok.. És ha pl: elmegyünk a boltba anyával akkor azért látnak.. Mikulás iskolai party-n sem volt rajtam egy deka smink sem.. :) Szóval tegnap kezdtem ez a második nap.. Hobby! De sajnos ártalmas mert ráncositt
2010. dec. 13. 19:34
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Én elhiszem neked, hogy most ettől nagyobbnak meg szebbnek érzed magad, de nem leszel az. Otthonra felesleges, suliba szintúgy... meg úgy máshova is. 13 éves vagy, az ég áldjon meg!

Különben is, ha 2 napja kezdted, akkor nem valószínű, hogy jó az a smink. Ki kell tapasztalni, hogy mi áll jól neked, meg kell tanulni használni. Én 16 éves vagyok, soha nem voltam kifestve. Nem csinálok problémát, ha a boltba le kell ugrani, úgysem engem bámulnak. Nem hinném, hogy ezért kevesebb lennék bárkitől.

De te tudod...

2010. dec. 13. 19:41
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

ettől még nem leszel ráncos. :)

én is ilyen koromban kezdtem otthon anya sminkjeivel kísérletezni, kipróbáltam őket. :) később pedig, amiket otthon gyakoroltam, utcára is felkentem magamra. :)

18L

2010. dec. 13. 19:45
 9/23 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet Szerintem(fiú vagyok)egyáltalán nem szép a smink.minek jó ez?ja ráncos leszel tőle
2010. dec. 13. 19:47
 10/23 anonim ***** válasza:
46%
szia! Figyelj otthonra egyátalán ne sminkelj, nem rossz indulatból mondom, de 13 évesen nagyon kicsi vagy még, fejlődésben vagy, és most kezdesz kamaszodni, megváltozik a bőr tónusod,ne keverj bele mindenféle idegen anyaggal, a másik, hogy eltömíti a pólusaidat.A sminktől nem leszel, se szebb, se idősebb.Az iskolába meg főleg nem szükséges, a tanárok sem szeretik, figyelj ráérsz 4-5 év múlva amikor már elkezdesz bulizni, és egy egy bulira,felteszel egy nam túl erős sminket, vagy majd az érettségire meg a szalagavatóra. Amúgy is a túlzásba vitt smink elöregíti az arcot, meg nagyon csúnya lehet, hidd el a fiúknak is jobban tetszik a természetes, de persze azzal is ráérsz később foglalkozni.
2010. dec. 13. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!