Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Nagy próblémám...

Mit csináljak? Nagy próblémám van.

Figyelt kérdés

sziasztok.13 éves lány vagyok.húú nemis tudom hogy kezdjem de bocsi ha hosszú leszek.azvan hogy nem vagyunk gazdagok sem átlagosak (anyagi helyzetünk) ennél sokkal roszabbak.hip hop féle táncra járok havonta 3000 ft.hetedikes vagyok de már nyolcadikban nem fogok járni.de mivel már a ruhám fogyóban van anya azt mondta hogy ő nem tudja egyszerre azt csinálni h tánc is és ruha is egyszerre..szóval elkell döntenem h havonta 3000 ft ot eltáncolok vagy bemegyek turiba és ruhákat veszek 3000 ft értékben..de ha lemondok a táncról akkor szerintem butaságot,csinálok mivel nemrégen volt a fellépésünk és nagyon sokan megdycsértek h én voltam a legjobb.és nemis lépünk fel gyakran szal..és kamaszok!!! ti mit csinálnátok a helyemben?nagyon nehéz ez nekem.és attól is félek h a barátnőm megsértődik (nem jellemző rá nagyon szeret engem ) de akkoris.. :((((

áá nemtudom hogy döntsek.ha abba hagyom jó cuccokba fogok járni végre és nem lesz "kevés a ruhám" féleség problémám.

segítsetek lécci.

2010. dec. 11. 21:40
1 2
 11/14 anonim válasza:

Figyelj, turkálóban simán összeszedsz jó pár klassz cuccot 3000 ft értékben. Nekem is sok ruhám van turkálókból, főleg a kilós turikat ajánlanám. Szerintem a ruhákat válaszd mert (gondolom egyrészt nem szeretnél egy kinőtt szárú farmerban járni) a turis ruha garantáltan nem jön szembe veled az utcán, jól fogsz kinézni, ez az egyik. De a fontosabb, hogy nem feltétlenül kell maximálisan 3000 ft-ért vásárolni. Van olyan turi, ahol 700 Ft egy kg ruha. Ez elég sok. Ha minden hónapban ebből a 3000 Ft-ból csak 700-1000 Ft-ot költenétek el ruhára tánc helyett, a szüleidnek is maradna pénz. Igaz hogy nem olyan sok de sok kicsi sokra megy.

De talán beszéld meg anyukáddal. Mondd el neki mennyit jelent neked a tánc, de ugyanakkor azt se szeretnéd ha rongyokban járnál.

Remélem segítettem

2010. dec. 14. 21:13
 12/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

és aki csak bunkó előre szólok h igen van netünk hála istennek de elég sokan vagyunk testvérek egy fizetésből élünk anyuék mindent megtesznek értük ha nem lett volna rokonoktól segítség összerogytunk volna..aki meg gazdag p_csa az foglalkozzon magával meg a saját pénztárcájával és menyjen a Retroba meg kitudja milyen drága boltokbaaa..köszönöm aki együtt érez velem igen a mai világ nem könnyű anyuék tiszta idegroncsok és még sorolhatnám.

2010. dec. 15. 16:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Tök véletlen nem Donnának hívnak?
2010. dec. 27. 16:19
 14/14 anonim ***** válasza:

NÉzd! Te rohadt jól táncolsz, ne merészeld abbahagyni!

Egyébként meg van ingyen ebéded a suliba, akkor az megvan, nem kell külön kaját főzni!(csak el kell intézni, de nemtom mi van veled, mert már nem 1 suliba vunk) Összetudsz te még annyit kaparni, hogy legyen ruhára!!

2010. dec. 28. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!