Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Nagy próblémám...

Mit csináljak? Nagy próblémám van.

Figyelt kérdés

sziasztok.13 éves lány vagyok.húú nemis tudom hogy kezdjem de bocsi ha hosszú leszek.azvan hogy nem vagyunk gazdagok sem átlagosak (anyagi helyzetünk) ennél sokkal roszabbak.hip hop féle táncra járok havonta 3000 ft.hetedikes vagyok de már nyolcadikban nem fogok járni.de mivel már a ruhám fogyóban van anya azt mondta hogy ő nem tudja egyszerre azt csinálni h tánc is és ruha is egyszerre..szóval elkell döntenem h havonta 3000 ft ot eltáncolok vagy bemegyek turiba és ruhákat veszek 3000 ft értékben..de ha lemondok a táncról akkor szerintem butaságot,csinálok mivel nemrégen volt a fellépésünk és nagyon sokan megdycsértek h én voltam a legjobb.és nemis lépünk fel gyakran szal..és kamaszok!!! ti mit csinálnátok a helyemben?nagyon nehéz ez nekem.és attól is félek h a barátnőm megsértődik (nem jellemző rá nagyon szeret engem ) de akkoris.. :((((

áá nemtudom hogy döntsek.ha abba hagyom jó cuccokba fogok járni végre és nem lesz "kevés a ruhám" féleség problémám.

segítsetek lécci.

2010. dec. 11. 21:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%

Már nem azért, de anyukádat földhöz vágná még 3000 Ft?

Ennyit költ rád havonta? Jó elhiszem hogy nem könnyű az anyagi helyzetetek, de szerintem ez nem sok havonta.

2010. dec. 11. 21:44
 2/14 anonim ***** válasza:

Ne a 21.44-re hallgass. Neki nyilván fogalmam sincs,hogy sok helyen komoly pénz a 3.000.- Ft is.

A helyedben a táncot hagynám abba. Az csak szórakozás,hiába vagytok sikeresek,később nem tudod hasznát venni.

2010. dec. 11. 21:48
 3/14 anonim ***** válasza:
én táncolnék tovább, anyukád azért azt csak nem engedné, hogy meztelenül járj. 3000 ft-ból meg amúgy sem lehet nagyon ruhákat venni(legalábbis új ruhatárat), még a turiban sem. szerintem az lenne még megoldás, ha megpróbálnál valahonnan pénzt keresni. úgy értem, mondjuk a szomszéd néninek bevásárolni, kutyát sétáltatni, kertet ásni, kitakarítani, stb... próbálkozz, ne csak az anyukádra várj!
2010. dec. 11. 21:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak nagyon rossz anyagi helyzetben lévő családok. Mi is ilyenek vagyunk, így valamelyikről muszáj lemondanod. 13 évesen már meg kell Neked is értened, hogy a Szüleid minden fillérért keményen megdolgoznak és valamiről Neked is le kell mondanod. Szerintem a ruha fontosabb, mint a tánc, de ez a Te döntésed.
2010. dec. 12. 06:59
 5/14 anonim ***** válasza:
vásárolj szerintem turiban ott legalább egyedi cuccokat fogsz találni, és akkor a táncot sem kellene abba hagynod
2010. dec. 12. 11:28
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
mondjátok le a netet..
2010. dec. 12. 16:19
 7/14 anonim ***** válasza:

JAh igen!

Ez meg a másik! 6000 Ft nincs ruhára és táncra havonta, de a 3-4ezres netre van.

Érdekes.

2010. dec. 12. 21:42
 8/14 anonim ***** válasza:

a tánc fontosabb mint a ruha

ruhát később is vehetsz, táncról meg lemaradsz

2010. dec. 13. 10:13
 9/14 anonim ***** válasza:

szerintem táncolj, ha ezt szereted! ezt a szüleidnek is meg kell érteniük!

am meg lehet, h a suliból írt...

2010. dec. 13. 18:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Honnan tudjátok hogy otthonról ír? 11-én írta ki, ami Szombat. Lehet hogy barátnőjénél írta... Itt oltjátok szegényt a semmiért.

Amugy én is azt tudom tanácsolni amit fentebb írtak: Próbálj pénzt keresni.(pl szórólapozás)

2010. dec. 14. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!