Mit csináljak? Nagy próblémám van.
sziasztok.13 éves lány vagyok.húú nemis tudom hogy kezdjem de bocsi ha hosszú leszek.azvan hogy nem vagyunk gazdagok sem átlagosak (anyagi helyzetünk) ennél sokkal roszabbak.hip hop féle táncra járok havonta 3000 ft.hetedikes vagyok de már nyolcadikban nem fogok járni.de mivel már a ruhám fogyóban van anya azt mondta hogy ő nem tudja egyszerre azt csinálni h tánc is és ruha is egyszerre..szóval elkell döntenem h havonta 3000 ft ot eltáncolok vagy bemegyek turiba és ruhákat veszek 3000 ft értékben..de ha lemondok a táncról akkor szerintem butaságot,csinálok mivel nemrégen volt a fellépésünk és nagyon sokan megdycsértek h én voltam a legjobb.és nemis lépünk fel gyakran szal..és kamaszok!!! ti mit csinálnátok a helyemben?nagyon nehéz ez nekem.és attól is félek h a barátnőm megsértődik (nem jellemző rá nagyon szeret engem ) de akkoris.. :((((
áá nemtudom hogy döntsek.ha abba hagyom jó cuccokba fogok járni végre és nem lesz "kevés a ruhám" féleség problémám.
segítsetek lécci.
Már nem azért, de anyukádat földhöz vágná még 3000 Ft?
Ennyit költ rád havonta? Jó elhiszem hogy nem könnyű az anyagi helyzetetek, de szerintem ez nem sok havonta.
Ne a 21.44-re hallgass. Neki nyilván fogalmam sincs,hogy sok helyen komoly pénz a 3.000.- Ft is.
A helyedben a táncot hagynám abba. Az csak szórakozás,hiába vagytok sikeresek,később nem tudod hasznát venni.
JAh igen!
Ez meg a másik! 6000 Ft nincs ruhára és táncra havonta, de a 3-4ezres netre van.
Érdekes.
a tánc fontosabb mint a ruha
ruhát később is vehetsz, táncról meg lemaradsz
szerintem táncolj, ha ezt szereted! ezt a szüleidnek is meg kell érteniük!
am meg lehet, h a suliból írt...
Honnan tudjátok hogy otthonról ír? 11-én írta ki, ami Szombat. Lehet hogy barátnőjénél írta... Itt oltjátok szegényt a semmiért.
Amugy én is azt tudom tanácsolni amit fentebb írtak: Próbálj pénzt keresni.(pl szórólapozás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!