Nagy a problemam,36 hetes terhes vagyok, kulfoldon elek, a magzatom 30 hetesnek felel meg,1,5 kg, es azt is mondta az orvos hogy megvan serulve a mehlepenyem, mit tudnek tenni?
Ne haragudj, csak meghallgatni tudlak. Hogy lehet az, hogy 30 hetesnek felel meg a babád? Nem vonom kétségbe a nyelvtudásod, de biztos, hogy 100%osan értettél mindent?
A legfontosabb, hogy próbálj lenyugodni, tudod, hogy azzal csak ártasz magadnak és a babádnak, ha sírsz. Tudom, ezt így könnyű mondani. 30 hetesnek felel meg a babád, akkor már életképes. Nem mondtak semmit, hogy mit kell tenned?
Mindenesetre remélem szeded a vitaminokat (nem azért, hogy nagyobb legyen a baba) Egyél elég táplálékot, igyál elég vizet. Hol élsz egyébként? Én is külföldön élek, 3 hónapja szültem, tudom, hogy milyen nehéz a terhesség egy idegen országban, hogy nem értesz mindent 100%osan. Én Angliában élek.
Hát ha 1,5 kg az valóban 30 hét körüli súly, nem hiszem, hogy félreértette volna.
Előz UH mikor volt és ott mekkora volt?
szia
en is canadaban elek,es amikor terhes voltam nekem is mondtak olyanokat hogy azt hittem megorulok de hal Istennek egezseges fiam szuletett ha gondolod irj emailt
Szia!
Arra tippelek,hogy a baba nem tudott elegendő tápanyaghoz jutni a sérülés miatt.
Ne akadj ki (tudom könnyű nekem) még van 1 hónapod,és 1,5kg,bár pici,de ha már most megszületne sem lenne semmi baja,csak picurka lenne,és koraszülöttnek minősülne,megfigyelnék.
Remélem azért hogy csak elcsesztek valamit.
Először is, nyugi! A 1,5 kiló nem olyan kicsi, ha most megszületne is, már nem valószínű, hogy bármi gond lenne. És lehet az uh is téved a súlyt illetően. (mind a két gyerekemnél több, mint fél kilót tévedett!)
Egy barátnőmnek volt hasonló, nem táplálta megfelelően a lepény a babát. Neki is csak a 35. héten derült ki. Őt benn tartották kórházban, naponta uh és ctg, és rengeteg fehérjét (húst hússal) etettek vele. Amíg fejlődött picit is benn a baba vártak, végül a 37. héten teljesen megállt a fejlődése, császárral világra segítették. 1400 g volt a kislány, kinn nagyon gyorsan behozta a lemaradását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!