Elég nagy a problémám. Valaki segitene?
Most vesznek fel új helyre, vagy a munkád miatt folyamatosan kell járnod(élelmiszeripar, vendéglátás asszem ilyen területek)
Ha most mennél új helyre, akkor elmész a tüdőszűrésre, de jelzed kismama vagy, így valószínű a röntgen kimarad. Más módon szűrnek. Viszont a munkáltatód nem fog madarat fogni örömében, amíg próbaidőn vagy repülhetsz, szóval ha 3hónap a próbaidő, akkor addig találj ki valamit, hogyan titkolod, csak utána újságold, hogy babát vársz.
Ha már meglévő, fix helyen vagy, jelezd a főnöknek, hogy babát vársz, és ha nem gond, hagyd ki a tüdőszűrést. Védve vagy...
:)
18éves vagyok, nyári gyakorlatra mennék egy étterembe, és oda kell a tüdőszűrő. De ha ennyire káros, akkor hagyom az egészet a fenébe. Nem akarok kockáztatni. Milyen más módon tudják elvégezni ezt a vizsgálatot?
az tuti,
nyári gyakorlat?
az még azt jelenti hogy iskolás vagy,
akartátok ezt a babát?
nagy változásnak fogsz elébe menni.
18 évesen anyuka...
ott fogod hagyni a sulit a kisbabád miatt.
ha akartátok akkor gratulálok
ha fogamzásgátló mellett estél teherbe akkor sajnállak
mert elrontod a jövőd a fiatalságod.
ha meg gumi nélkül csináltátok akkor meg
viseld a következményeket.
18 évesen szép kilátások !
gratula !
Kedves utolsó
Én meg téged sajnállak, hogy ennyire szűl látókörrel rendelkezel.
Valóban iskolás vagyok. Már csak 1évem van hátra, nem fogom otthagyni a sulit. Magántanulóként befejezem. Nem terveztük a babát, gyógyszer mellett jött. Nem kell engem sajnálni, nagyon boldog vagyok már igy is. Ha megszületik a babó akkor meg mégboldogabb :)
16:08-as azt hiszed hogy csak azt lehet jó anya aki elmúlt 30 éves és csak ő tud mindent megadni a babának?Én decemberben töltöm a 20-at és ma négy hetes a lányom nem tervezett baba nem is védekeztünk most akkor ássam el magam mert fiatal vagyok és ezek szerint rossz anya is?
Kérdező beszélj a főnököddel szerintem nem fogja kérni!Gratulálok a babához és ne törödj azzal ki mit mondd!Örülj a babának!Kellemes babavárást kivánok Neked :)
Így már más a lányzó fekvése.
Gondolom szakvizsgázol majd, ezért kell a gyakorlat. Beszélj a főnökkel, hogy mi a helyzet. Ha jófej engedi. Amúgy mivel kismama vagy vagy kétszáznyolvankilenc módon fognak átkimegel vizsgálni:P és lehet nem is a tüdőszűrés miatt nem tudsz majd dolgozni. Ha nagyon peches vagy, akkor olyan leszel, mint a mosottfos.(kismama betegség:))
Sok sikert:)
(amúgy elvileg ilyenkor csak hallgatnak, meg köpetet vesznek talán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!