Szerintetek a kettő közül melyik szakma való nekem?
7. osztályos vagyok, hamarosan el kell döntenem, hogy ,,mi leszek, ha nagy leszek"? Már régóta foglalkoztat két szakma: a gyógyszerészet és a színészet. Talán egy kicsit jobban hajlok a gyógyszerészet felé, de sehogysem tudok döteni.
3. osztályig kitűnő voltam, majd 4.-ben egy-, ötödikben és hatodikban két négyesem lett év végén.
Kedvenc tantárgyaim: nyelvek (angolt és németet is tanulok), történelem, magyar nyelv és irodalom.
A matematikát és a fizikát nagyon nem szeretem, mondhatni: utálom.
Életemben egyszer statiszta is voltam egy filmben.
Mit gondoltok, melyik szakma "illene" hozzám?
SZia.
Hát a gyógyszerész szakmához nagyon kell tudnod a kémiát, meg a matekot, amiből az utóbbit nem nagyon szereted, így inkább maradj a színészetnél.
Szerintem még 1-2 évig ráérsz, ilyen két teljesen ellentétes ötlet esetén valószínűleg egyik se leszel, hanem majd valami más:)
Kérdezgess másokat mit dolgoznak és milyen, úgy könnyebb lesz olyat találni ami valószínáleg tetszene.
mindegy, hogy hányasod van, 4-es vagy 5-ös az nem különbség
Gyógyszerészethez kell tudnod számolni, logikaiképességednek kell lenni, ez nincs meg ( lsd. matek, fizika). Pluszban még a kémiát is nagyon kell vágnod.
Maradj a színészetnél, ha a magyar megy neked.
Gyógyszerészethez nagyon sok kémia,matek kell.Fizika is kell.
Dráma tagozatos középiskolába meg nagyon nehéz bejutni csak akkor ha nagyon nagy tehetséged van vagy szüleidnek sok pénze.
Válassz egy harmadikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!