Miért volt ilyen szemét velünk a tesitanárnő? Miért akadt ki apa?
Az volt, hogy a tesitanárnő leosztályozta a kötélmászást, és még neki áll feljebb, hogy rosszak vagyunk és szinte mindd egyest kaptunk rá, ha csak egyszer gyakoroltuk a kötélmászást. Ráadásul azt is csak 15 percig. Amikor elmondtam apának, akkor meg majdnem kaptam egy pofont tőle, pedig tudja, hogy csak egyszer másztam kötelet világéletemben.
A normális válaszokat köszönöm. 11/L
Mit számít egy tesi jegy? Ne foglalkozz vele.
De azért kötelet mászni megtanulhatnál, arra még szükséged lehet valamikor, valami extrém helyzetben.
én kötélre sosem tudtam felmászni
ellenben rúdra mezitláb simán - igaz nem szabványosan, hanem mint a benszülöttek a kökuszdiófára, talppal
Figyi 20 vagyok és soha nem másztam fel a kötélen.
Azt megértem hogy apád aggódik, hogy nem leszel jó valamiben, de ezt még nem tudod megbeszélni, mert nem képes elfogadni a te akaratodat. Ez van.
Az én szüleim elfogadták, mondjuk én genetikai torzulással jöttem világra (dongaláb) így baromira gyengék a lábaim, de főleg azért, mert pátyolgattak, sajnos.
Ha te fel akarsz mászni arra a kötélre, akkor gyakorolj, kérd meg szépen a tanárnőt, ha nemet mond, akkor tegyél rá!
Sajnos vannak ilyen emberek.
az már azért gáz hogy szinte senki nem tud legalább a feléig mászni
én ugrok a feléig xD
a lábaddal kell feltolni magad a kezeddel meg csak tartsd magad
az apád helyében én is kiakadtam volna hogy a fiam nem tud felmászni egy kötélen
sőt talán még meg is ölném magam szégyenemben
am nem tudtam hogy ennyi életképtelen ember van :O
Jaj,mert most mi van ha nem tud felmászni? Kap egy 1-est azt csókolom.
Kérdező! Gyakorolj,és ötöst kapsz!
És én sem tudok kötelet mászni,és még itt vagyok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!