Miért volt ilyen szemét velünk a tesitanárnő? Miért akadt ki apa?
Az volt, hogy a tesitanárnő leosztályozta a kötélmászást, és még neki áll feljebb, hogy rosszak vagyunk és szinte mindd egyest kaptunk rá, ha csak egyszer gyakoroltuk a kötélmászást. Ráadásul azt is csak 15 percig. Amikor elmondtam apának, akkor meg majdnem kaptam egy pofont tőle, pedig tudja, hogy csak egyszer másztam kötelet világéletemben.
A normális válaszokat köszönöm. 11/L
A tesitanárnőnek előző nap jött meg, így elmaradt a betervezett d.gás.
Apádat meg a munkahelyén b.szogatta a főnök.
ma 20:00
Apukám a munkahelyén a főnök xDD De sajna most vmi jó összegért próbál kiadni egy házat, ezért rossz kedvében van otthon, mer be akarják csapni :S
ma 18:55
Az én karomban nincs izom asszem... A lábamban van sok...
ma 13:20
Nem olyan könnyű az... Meg kell tanulni azt, hogy hogyan ugrassz fel, húzod magad fel stb...
A mi tanárunk is ilyen .. Kötélmászásból a fél évfolyamnak egyes. Jó tanuló vagyok, tesiből se vagyok rossz, de ezt a kötélmászás-dolgot konkrétan lesz*rom. A szüleim is tudják, hogy nem tudok kötelet mászni, úgyhogy ez nem igazán izgatja őket.
14/L
pffffff bazzeeeeeeg leszárom a tesit xD kötélmászás 1 e s ??? jóég. nálunk alapjegy a 3as ha megpróbálsz valamit. mondjuk 5 is csak az kap aki a szomszédja volt régen a tanárnak. :D
régen sportoltam ,egyesületi tag voltam, és most hagytam ott, de a tesin se csinálok semmit, elbliccelem a feladatokat. a szülőket meg ez nem érdekli, ez egy kézsségtárgy. ami nem megy, azt nem erőltetjük feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!