Most ez mire jó anyámnak?
Nem főz ma,mert a szomszéd hozott toros káposztát de én azt nagyon utálom..
Persze mást nem ehetek mert holnap reggel akkor mit viszünk iskolába/dolgozni
Miért ilyen igaságtalan?
Hányingerem van a szagától annak az ételtől
Nem gyógyulhatok ki,de már 1 éves koromban megállapították és akkor volt az,hogy bele is halok,mert közben tehén! tejet nyomták belém 1 évesen,tehallergiára,mert tatám állitotta,hogy jobb lesz,na mindegy.
Fura egy családom van :S
Pont előző héten kerültem be a kórházba,mert ha már egy kis mennyiség is kerül a szervezetembe rosszul leszek és hát na..
Én a csoki ízét nem tudom milyen meg nagyábból semminek az ízét sem.. :)
De már megszoktam,hisz 14 év alatt belelehet szokni,csak néha azért fáj,hogy anyámékat ennyire nem érdekli ,de méginkább az,hogy a hugomnak csinálnak mindent,mert ő nem lett elfruserált..(ezt mondják)
Meg a kórházban barátnőim többet voltak bent nálam,mint anyuék,mert,hogy a tesómnak nem ment a fizika és ezért nagymamámnak kelett eljönni értema kórházba..
nevetséges..
Egyébként próbáld elterelni a figyelmed játsz/tanulj.. vagy bármi csak ne gondolj rá..
Sok siekrt a túléléshez :D:D
huh,Tényleg próbáld meg kibírni holnapig,egyszer nálunk is ez volt.Gombás pizza volt.Mondtam hogy utálom és a szaga sem jó DE! "megeszed,ne legyél finnyás"(ajánlom a többi válaszoló figyelmébe).Ettem belőle.(ügyes vagyok mi?:))
7-szer mentem el hányni annyira nem bírta a gyomrom.Azóta ami gomba vagy gombás nem megy és pizzából is csak egy fajtát eszek meg.Köszöntem :))
nem bírtam ki ezért most eszek egy almát..
:D de délelött 11 óta nem ettem ezért kérdeztem meg anyutól mit főz és ebből indult a háború.
Hát nagyon sajnálom hogy ezt neked át kell éled és az anyukádat jobban érdekli a fizika :S
Mindig én panaszkodom anyura,ugyan engem 2-szer mütöttek végig ott virasztott mellettem nehogy bajom legyen.. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
nem igazán akar a másik történetemre válasz jönni hogy jó vagy rossz,válaszoltok?
de én nem dolgozom, csak iskolába járok.
Meg ha csak egyszer ennék akkor ha pl: sportolnék (télen nem nagyon) akkor legyengülnék. Meg hát ha az ember sportol megéhezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!