Hogyan reagálnál ha látnád az osztályfőnöködön, hogy fél tőled és jópár osztálytársadtól:D?
Istenem egyre hülyébbek írnak... Nem írtam hogy nem tanulok... 4es átlagom van. sőt még az osztálytársamnak se rossz a tanulmányi eredménye.
Elmagyarázom egyszer a pontos helyzetet:
Mint írtam ez egy jó iskola, a tanárokkal szemben is meg van a szokott tisztelet,sőt 10/9el baráti kapcsolatunk is van. Az osztályfőnök az egyetlen gond okozója. Másfél éve tűrjük a kirohanásait(egyes osztogatással),de most elszakadt a cérna az osztálytársamnál és kimondta a fent említett "mondatot". Ez után láttam a fején hogy 2szer is meggondolta hogy belekezdjen-e, egy ilyen konfliktusba.(röviden félelem látszott rajta)
Eddig nem volt semmilyen dolog amivel vissza tudtunk volna vágni bukás nélkül. A kérdés még mindig az hogy kihasználjuk-e ezt a helyzetet?!
És miattam szidhatjátok nyugodtan a sulimat és minket, nem vagyunk hülyék, vagy cigányok. Igen szoktam káromkodni! Sajnálom, de ettől sem vagyok cigány. És a verekedés előfordul, ha 35 fiú van összezárva egy terembe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!