Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan reagálnál ha látnád az...

Kovboj kérdése:

Hogyan reagálnál ha látnád az osztályfőnöködön, hogy fél tőled és jópár osztálytársadtól:D?

Figyelt kérdés
Van 110kg skinhead 95kg állat meg jópár 80 kg fölötti gyurma :D eddig csak egymás lett ütve, őt nem bántotta senki. de mégis ha mondják neki hogy mingyááá szétütlek ha megszólalsz akkor kussol. (nem cigánysuli nem alap verekedés) csak érdekel hogy ti hogyan használnátok ki ezt a lehetőséget.
2010. dec. 7. 22:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a fenébe a tanulást!Minden tanár hülye,meg anyádék is!Mind csak azt akarja elérni,hogy tisztességes ember legyél,te meg pont az ellenkezőjét.Akkor minek foglalkozol velük??
2010. dec. 9. 13:26
 12/13 A kérdező kommentje:

Istenem egyre hülyébbek írnak... Nem írtam hogy nem tanulok... 4es átlagom van. sőt még az osztálytársamnak se rossz a tanulmányi eredménye.

Elmagyarázom egyszer a pontos helyzetet:

Mint írtam ez egy jó iskola, a tanárokkal szemben is meg van a szokott tisztelet,sőt 10/9el baráti kapcsolatunk is van. Az osztályfőnök az egyetlen gond okozója. Másfél éve tűrjük a kirohanásait(egyes osztogatással),de most elszakadt a cérna az osztálytársamnál és kimondta a fent említett "mondatot". Ez után láttam a fején hogy 2szer is meggondolta hogy belekezdjen-e, egy ilyen konfliktusba.(röviden félelem látszott rajta)

Eddig nem volt semmilyen dolog amivel vissza tudtunk volna vágni bukás nélkül. A kérdés még mindig az hogy kihasználjuk-e ezt a helyzetet?!

És miattam szidhatjátok nyugodtan a sulimat és minket, nem vagyunk hülyék, vagy cigányok. Igen szoktam káromkodni! Sajnálom, de ettől sem vagyok cigány. És a verekedés előfordul, ha 35 fiú van összezárva egy terembe.

2010. dec. 9. 20:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem igenis használd ki!Te egy jóravaló,jótanuló,őszinte ,komoly srác vagy!Kérj egy időpontot az ofőtől,hogy négyszemközt szeretnél vele beszélni.Mondd el neki,hogy mit érzel,mit gondolsz a helyzettel kapcsolatban.Aztán a dirivel szintén.De nyugodt hangon,normális stílusban,hogy ne legyen támadási felületed.
2010. dec. 9. 23:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!