Hogyan reagálnál ha látnád az osztályfőnöködön, hogy fél tőled és jópár osztálytársadtól:D?
Tudod nem csodálkozom, ha kedvére buktat benneteket. A mai diákok nem tudják mi az, hogy tisztelet!!
Persze van a tanárok közt is, akivel, ha viselkedsz és még jól is tanulsz, ennek ellenére szívózik.
De akkor is, én adnék a tanárok "kezébe" valamit, amivel tudnák fogni az egyes diákokat.
Ettől még a cigánysuli is jobb lehet! A tanár helyében nem tűrném ezt a viselkedést.
Feltehetően azért buktatja a diákokat,mert tanulás helyett verekednek,játsszák az agyukat.
Tanuljatok,akkor a tanár is jobb jegyet ad.
Nem tudom, hány évesek vagytok amúgy? nem egy általános sulinak hangzik, inkább szakközép talán?
A stílusodból is csak úgy süt az értelem...
"de mégis ha mondják neki hogy mingyááá szétütlek ha megszólalsz akkor kussol." <<<s tudod miért? mert a pedagógusokat semmi se védi! Hányszor lehet hallani, hogy a tizenéves ostoba kölyök megrugdosta a tanárát...büntetlenül.
Kedves posztoló,
Nem muszáj iskolába járni, ha nem tetszik, nyugodtan ki lehet iratkozni a haverjaiddal együtt. Hülye (=iskolázatlan) emberre is szüksége van a társadalmunknak, olyanra, aki építkezéseken ássa az árkot, stb.
22:18
Én olyan iskolába jártam ahol a diákok 50% cigány volt!
És addig nem mond azt hogy ennél még a "biztosan jobb lehet a cigány iskola is" amíg nem tudod hogy milyen!
Hát ha a tanáródnak te vagy az osztály társad azt mondja:
"mingyááá szétütlek ha megszólalsz" akkor nagy egy barmok lehettek már bocs..
fajbarmok
látom elindult a képzeletetek...
örülök hogy jobban ismertek minket mint mi magunk...
az iskola igenis jó színvonalú, mi sem vagyunk hülyék. a kérdésemben egyszer sem hangzott el hogy verést akarunk, ez a ti hülyeségetek.
a szemétkedés fordított sorrendben van: ő bevág egy egyest mert összeveszett a lányával és erre kapja a megjegyzést.
a kérdés pedig az, hogy ebből ti szereznétek e hasznot, nem pedig hogy mennyire szinten aluli az iskola :D
akinek nem tetszik az szopjon le!(a válaszolók között több az IQ bajnok mint az egész iskolámban:) )
Nem akarok kötekedni,de a válaszod is azt tükrözi,hogy eléggé cigányos az iskolád["szopjon le"]...
Szerintem ha nem akarsz jó tanuló lenni és sz*rsz az életedre akkor használd ki...ha meg akarsz valaki lenni akkor tanulj és maradj csöndben,hogy oka se legyen beírni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!