Mennyi idős korodig kaptál fenekelést büntetésként? Hogy és mivel kaptál ki?
Kicsiként kétszer kaptam ki, nagy fenekelés lett a vége. Kiszaladtam egyszer a kocsik elé, meg elszöktem a temetőben (idős néni vitt vissza anyuhoz).
Tiniként egyszer kaptam egy pofont, mert hisztis lettem, és csúnyát mondtam. Megérdemeltem, az biztos. Nem lettem erőszakos ember ettől.
21/L
2010-12-02 15:08-as válaszoló vagyok. Azt írtam, hogy: "Engem sosem bántottak, és mégis becsületes, tisztességes emberré váltam." Most látom, hogy 66%-ra értékelték a válaszomat. Nem értem, hogy miért, mikor én csak az igazságot írtam le, a kérdésre válaszoltam. Mi alapján döntenek itt az emberek, amikor lepontoznak egy olyan embert, aki nem hazudik, a kérdésre válaszol, nem káromkodik, nem veszekedik, és még sorolhatnám. Különben el tudom képzelni, hogy egy olyan "kedves válaszoló" pontozott le, akit többször is megütöttek, de nem értem, hogy miért? Talán irigységből, hogy engem nem bántottak, őt pedig igen? Miért csak az a hasznos válasz, aki azt írja, hogy őt többször is megütötték? Miért? Hálás vagyok a szüleimnek (főleg Édesanyámnak), hogy ilyen szépen nevelt, soha, de soha nem bántott, és mégis normális ember lettem, jól tanultam, tisztelettudó vagyok, becsületes, őszinte, és ezt mind-mint Neki köszönhetem! Akinek pedig nem tetszett a válaszom, nem az a megoldás, hogy lepontoz (bár nyugodt szívvel megteheti, nem érdekel)!
Köszönöm szépen, további gyönyörű, napsütéses napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!