Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyi idős korodig kaptál...

Mennyi idős korodig kaptál fenekelést büntetésként? Hogy és mivel kaptál ki?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 01:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
jajj, szegény utolsó előtti...:-S Akkor nem várhattad nagyon a szulinapokat...
2010. dec. 2. 18:58
 12/25 anonim ***** válasza:
19%
Engem bézbózütővel , és 32 éves koromig.
2010. dec. 3. 18:01
 13/25 anonim ***** válasza:
57%

Kicsiként kétszer kaptam ki, nagy fenekelés lett a vége. Kiszaladtam egyszer a kocsik elé, meg elszöktem a temetőben (idős néni vitt vissza anyuhoz).

Tiniként egyszer kaptam egy pofont, mert hisztis lettem, és csúnyát mondtam. Megérdemeltem, az biztos. Nem lettem erőszakos ember ettől.

21/L

2010. dec. 4. 13:31
 14/25 anonim válasza:
63%
én sokszor kaptam verést, pofonokat, kb 14 éves koromig, amikor egyszercsak megelégeltem, és visszaütöttem. Kicsit bánom, de azóta nincs testi fenyítés!
2010. dec. 7. 19:59
 15/25 anonim ***** válasza:
Kézzel vertek el, de nem kellett lehúzni a nadrágomat.
2011. jún. 15. 20:14
 16/25 anonim ***** válasza:
67%

2010-12-02 15:08-as válaszoló vagyok. Azt írtam, hogy: "Engem sosem bántottak, és mégis becsületes, tisztességes emberré váltam." Most látom, hogy 66%-ra értékelték a válaszomat. Nem értem, hogy miért, mikor én csak az igazságot írtam le, a kérdésre válaszoltam. Mi alapján döntenek itt az emberek, amikor lepontoznak egy olyan embert, aki nem hazudik, a kérdésre válaszol, nem káromkodik, nem veszekedik, és még sorolhatnám. Különben el tudom képzelni, hogy egy olyan "kedves válaszoló" pontozott le, akit többször is megütöttek, de nem értem, hogy miért? Talán irigységből, hogy engem nem bántottak, őt pedig igen? Miért csak az a hasznos válasz, aki azt írja, hogy őt többször is megütötték? Miért? Hálás vagyok a szüleimnek (főleg Édesanyámnak), hogy ilyen szépen nevelt, soha, de soha nem bántott, és mégis normális ember lettem, jól tanultam, tisztelettudó vagyok, becsületes, őszinte, és ezt mind-mint Neki köszönhetem! Akinek pedig nem tetszett a válaszom, nem az a megoldás, hogy lepontoz (bár nyugodt szívvel megteheti, nem érdekel)!

Köszönöm szépen, további gyönyörű, napsütéses napot kívánok!

2011. jún. 16. 15:19
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha választani kellett volna a nadrágszíj és a fakanál között, én inkább a fakanállal kaptam volna ki.
2011. jún. 28. 18:54
 18/25 anonim válasza:
63%
Hát én büntetésből csak egyszer lettem apumtól felpofozva és egyszer meg kaptam egy tanárnőtől egy pofont. A tesitanáromnak viszont volt egy olyan rosz szokása, hogy ha nem dolgoztunk jól órán akkor elkezdet üldözni egy gumibottal amivel párszor el is talált. Ezen felül még volt néhány esett ami előre szólok nem akarattal volt, de sűrűn előfordult. Az apám lovasedző volt és így én örököltem a lovaglást. Az edzés mindig úgy kezdődött, hogy futószáron mert nagyon vad ló volt de imádtam. Relatív sűrűn előfordult ilyenkor az hogy nem fogadott szó a ló és az ostorral legyintet a ló segge felé de túlment és engem talált el. Első alkalommal amikor ez előfordult elkezdtem hisztizni és üvöltöttem vele. Erre ő azt mondta hogyha most leszálsz nem lovagolsz soha többé. Inkább rajtamaradtam a lovon és folytattam az edzést mert nekem a lovaglás az életem. Az első ilyen esetnél egyébként még előfordult egyszer, de túléltem és folytattam. Utólag mondta a lovász, hogy akkor rossz volt az ülésem. A végén már nem is izgatot. Az utolsó edzésem az apámmal 3 éve volt. Az volt az utolsó alkalom hogy láttam és hogy megtörtént ez. Azóta már meghalt és őszintén megvalva akár akarattal történt akár tényleg csak tovább csúszott ahogyan azt ő állítja én köszönöm ezt neki. Azóta az ülésem egyre jobb és már értem el kezdetleges sikereket is versenyeken (jó ló hiánya miatt nincs nagyobb sikerem). Nem haragszom rá sőt örülök neki hogy így jött ki a lépés. Zárásul megemlíteném hogy nem fájtak nagyon se amit a tanár tett se az apámé. Nem is volt időm hogy azzal törődjek hogy fáj e. És boldog felnőttlettem. 18/L
2012. ápr. 7. 19:56
 19/25 anonim ***** válasza:
97%
nálunk így megy: ha rossz jegyet kapok, irány az egyik kisszoba, nadrágot levenni, időnként még a bugyit is, majd jön a verés és ott kell maradnom addig amíg eleget nem kaptam.
2013. máj. 12. 18:51
 20/25 anonim ***** válasza:
23%
14-ig, pálcával meztelen fenékre. Amíg általánosból el nem ballagtam. Majd később megkerestem a tanárnőt, hogy pálcázzon már meg párszor, mert hiányzik.
2020. jan. 5. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!