Sosem vertek meg a szüleim, igaz nem is voltam annyira rossz gyerek.Bár a tesóimmal sok olyan hülyeséget megcsináltunk, amitől égnek állt a szülők haja.
2010. szept. 10. 01:12
2/9 anonim válasza:
Nem kaptam soha olyan kirívóan nagyot. De a legfájdalmasabbra emlékszem: a húgom lopott anya pénztárcájából. Én láttam is, szóltam is érte, de nem tette vissza. Nem kis összegről volt szó. Anya kérdezte, amikor észrevette, hogy ki volt az. A húgom erre szemrebbenés nélkül közölte, hogy én. Annyira kiborultam ezen, hogy elsápadtam, elvörösödtem, minden bajom lett és elkezdtem kiabálni, hogy nem én voltam, hanem ő, csak a szemetekbe hazudik. Persze nem nekem hittek és jól kikaptam. Nem is maga a verés volt nagy, hanem az, hogy hogy lehet ilyen a húgom. A pénzt persze nem tudtam visszaadni, hiszen nem volt nálam. Na ez az eset nagyon fájt :(
2010. szept. 10. 01:15
3/9 anonim válasza:
Minket a környezetemben nem vertek a szülők. Hugom egyszer kapott óriási pofont az anyutól,életében először ütötte meg 16 évesen,amikor összeakadt egy pasassal, és az megalázta, és sok rosszat tett neki,de a hugom nem tanult belőle, futott utána, rácuppant.
Barátomat az apukája kiskorában azért ütötte meg mert elszökött otthonról(lehetett vagy 4 éves) és 17 évesen két óriási pofont kapott,felszakadt a szája, amikor ellopott egy biciglit( rossz társaságba keveredett és szerintem nagyon is megérdemelte a verést, pedig nem vagyok a verekedés hive,mert azóta eszébe se jutnak az ilyenek)
20/L
2010. szept. 11. 00:32
4/9 anonim válasza:
Már nem tudom, de volt, amikor nagyon elvertek, csak az nem teljesen fenekelés volt.
2011. jún. 15. 20:15
5/9 anonim válasza:
Ez nem azt jelenti hogy rosszak a szüleim, igenis szeretem őket a verés ellenére is.
2011. jún. 16. 12:44
6/9 anonim válasza:
Még valami: sose volt nadrágszíj, fakanál. Csak kéz.
2011. jún. 17. 14:17
7/9 anonim válasza:
engem nem bántottak a szüleim ..
a volt párom csapott párat a hátsómra akkor amikor nem figyeltem.
Ő igy "nevelt"
Mindig megvicceltem valahogy ő meg mérges lett egy idő után
2012. márc. 6. 19:24
8/9 anonim válasza:
Most tanévben volt így, jövőre már be lesz szüntetve, de én a négyesnél rosszabb jegyért kaptam, közben meg hallgathattam a monológokat, hogy milyen voltam, meg ilyenek.
2013. jún. 17. 21:17
9/9 anonim válasza:
Tesicucc otthonhagyásáért. Jól elvert a tanárnőm, de inkább a pálca, mint az otthoni lelki fröccs a rossz jegyért+igazolatlan órákért. Ma sem ártana a fiatalságnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!