Egy 15 évestől mit várnak el?
első: a szexuális életes hülyeség.
Milyen téren mit várnak el? Úgy általában, ez sok mindentől függ. A szülőktől főleg.
16/L
Tőlem elvárják,hogy:
-Tanuljak és minden órára rendesen készüljek
-Segítsek (néha) anyámnak a házimunkában
-Legyek tisztelettudó,őszinte!
-Hétfőtől csütörtökig ne menjek be hosszú időre a városba a barátnőimmel,de ha bemegyek,a legkésőbbi busz,amivel hazajöhetek/hazaszoktam jönni az a 18:30-as,és azzal 18:55-re itthon vagyok.De ezt néha szoktam megcsinálni.
-Ne éljek nemi életet(ne szexeljek),csókolózni meg apróbb dolgokat már lehet(ugyanezt nem mondják,de tudom),én meg nem tudom ezt mostanában kivitelezni!
Amit magamtól elvárok(ez az elkövetkezendő 7 év terve):
-Német közép vagy felsőfokú nyelvvizsga
-Angol felsőfokú nyelvvizsga
-Gyermekgondozó szakma megszerzése
-Győri egyetemen egészségügyi képzésben részt venni
-Megtanulni a tiszteletet,és az érzelmek jó kifejezését
-Elhelyezkedni vagy a győri kórházban vagy a pesti kórházban,vagy bölcsiben,oviban..stb.
Aztán nagyjából ennyi..:)
Tanuljon, lassan már ellehet kezdeni készülni az első nyelvvizsgára, normális magaviselet.
Tudja kivel,mikor, hogyan kell beszélni ( tanárral,szülővel,baráttal stb )
Felelősség... ugyanis 18 alatt bármi hülyeséget csinálsz a szüleidet vonják felelősségre miatta.
Meg hát kamasznak lenni : hiszti,durci, pattanások, barát/barátnő, veszekedések,sok mosoly... :):)
A válasz megírásának időpontja: 12-02 11:16
Kb ugyanez van nálam, csak nekem magas az IQ-m(126 volt 11 évesen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!