Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 15 évestől mit várnak el?

Egy 15 évestől mit várnak el?

Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 21:37
 1/10 anonim válasza:
35%
azt, hogy iskolába járjon, tanuljon, és ne kezdje el a nemi életet még legalább 3 évig...
2010. nov. 30. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
ezeket a haverom mind nem tartja be xĐ Nem jár suliba, nem tanul, de már elkezdte a nemi életet xĐ
2010. nov. 30. 21:56
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

első: a szexuális életes hülyeség.

Milyen téren mit várnak el? Úgy általában, ez sok mindentől függ. A szülőktől főleg.

16/L

2010. nov. 30. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Hogy teljesítsen készüljön a jövőjére lehetőleg ne túlságosan zülljön el.Pl. én 14,5 vok tőlem azt várjál el, hogy tanuljak. Én magamtól? Tanulás, lovaglás, angol nyelvvizsga, újságírás, versenyek. Stréber vagyok? Közel sem :D Egyszerűen zseni. Élet mellett is lehet élni. =)
2010. nov. 30. 22:19
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Tőlem elvárják,hogy:

-Tanuljak és minden órára rendesen készüljek

-Segítsek (néha) anyámnak a házimunkában

-Legyek tisztelettudó,őszinte!

-Hétfőtől csütörtökig ne menjek be hosszú időre a városba a barátnőimmel,de ha bemegyek,a legkésőbbi busz,amivel hazajöhetek/hazaszoktam jönni az a 18:30-as,és azzal 18:55-re itthon vagyok.De ezt néha szoktam megcsinálni.

-Ne éljek nemi életet(ne szexeljek),csókolózni meg apróbb dolgokat már lehet(ugyanezt nem mondják,de tudom),én meg nem tudom ezt mostanában kivitelezni!

Amit magamtól elvárok(ez az elkövetkezendő 7 év terve):

-Német közép vagy felsőfokú nyelvvizsga

-Angol felsőfokú nyelvvizsga

-Gyermekgondozó szakma megszerzése

-Győri egyetemen egészségügyi képzésben részt venni

-Megtanulni a tiszteletet,és az érzelmek jó kifejezését

-Elhelyezkedni vagy a győri kórházban vagy a pesti kórházban,vagy bölcsiben,oviban..stb.

Aztán nagyjából ennyi..:)

2010. dec. 1. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Tanuljon, lassan már ellehet kezdeni készülni az első nyelvvizsgára, normális magaviselet.

Tudja kivel,mikor, hogyan kell beszélni ( tanárral,szülővel,baráttal stb )

Felelősség... ugyanis 18 alatt bármi hülyeséget csinálsz a szüleidet vonják felelősségre miatta.

Meg hát kamasznak lenni : hiszti,durci, pattanások, barát/barátnő, veszekedések,sok mosoly... :):)

2010. dec. 1. 22:29
 7/10 anonim válasza:
Hát tőlem azt várják el, hogy zseni legyek, menjek el híres tudósnak és legyek milliárdos a jövőben. Csak azt nem veszik észre, hogy nagyon alacsony az IQ-um. Szóval egyes felnőttek álom világban élnek. :P
2010. dec. 2. 11:16
 8/10 anonim ***** válasza:
tőlem azt várják el hogy a mostani életvitelem ne vigyem magammal felnőtt koromba...
2010. dec. 2. 18:38
 9/10 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 12-02 11:16

Kb ugyanez van nálam, csak nekem magas az IQ-m(126 volt 11 évesen.)

2010. dec. 7. 15:12
 10/10 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok és én vigyázok a 4 éves hugomra suli mellett dolgozok h legyen pénzem a saját szalagavatómra..3 éve eggyütt vagyoka párommalnem találkozhatnék velemert gyülölik...hétfötöl péntekig nem mehetek sehova és itthon a rendrakástol a vasalásig mindent én csinálok (faterom nem velünk él de van nevelöapám aki dolgozik eszik alszik, muterom CSAK föz ) és ilyen körülmények mellett elvárja h dolgozzak tanuljak és legyek nyugodt (ami egyébként nem megy csak nyugtatóval) :) ez nézöpont kérdése .. nekem 15 évesen csak vasalnom és mosnom nem kellett :D mást mindent :D szoval jó az elözö válaszadoknak h tudják épiteni a jövöjüket ...én alig birom fizetni a sulimat.. :(
2010. dec. 7. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!