Mi ütött belé? Most teljesen más lett.
Van a suliban egy ilyen tipikus "menő" fiú. (én is "menő" vagyok, egy a baráti körünk) Nagyon tetszik, a többi lánynak is, de tagadják. Kb. a fél város szívesen járna vele, így nem tudom mi van igazán. Mostanában egész jóban vagyok vele, együtt van hetente egyszer a tesióránk, együtt is megyünk haza ha tudunk, és reggelente is szoktunk hülyülni. Mostanában viszont kezd úgy viselkedni velem, mint azokkal a lányokkal, akik bejönnek neki. DE: velem nem csak annyit csinál hogy húú, de jól nézel ki, HANEM: cukilányzónak vagy cicának hív és azt terjeszti a suliban, hogy járunk. A boltban nézegette a bonbont anyukájának és ott találkoztunk az osztályfőnökömmel, és azt mondta hogy nekem veszi a bonbont:S Meg mellém ül ahol csak tud és elég furán kivételezik. Mi ütött belé?
13/L (a fiú 14)
U.i.: Bocs a zavaros kisregényért:)
Ha annyira "menők" lennétek akkor nem lennél most ezen az oldalon,hanem pl. napiszar,puruttya,agyiszint....Stb....
a kérdés is kamu vagy ha nem akkor is ez legalább a 2000.ilyen kérdés...Ha annyira érdekelne rengeteg ilyet találtál volna...
Pontozzatok le (fel:)) ha valami nem tetszik..-.-
Egyet mondok,VIGYÁZZ!
Nekünk is van egy ilyen fiú a suliban,mindenki járna vele,nekem a legjobb barátom,szóval én nem járnék vele,túl jól ismerem én ahhoz és neki volt egy időszaka,mikor kiszúrt magának 1 csajt és szívatta.
Nem szép dolog.
De az ilyen fiúk hidd el tsztában vannak a helyzetükkel és úgy gondolják megtehetik,egyébként róla senki nem feltételezne ilyet és mégis.
Ezzel nem a kedved akarom elvenni,csak írtam nehogy behúzzon a csőbe (:
Egyébként miért nem kérdezed meg tőle,hogy igaz-e,hogy bejössz neki??
Nyíltan mond azt,hogy hallottad valahonnan aztán kész..
Sok sikert,ne félj. szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!