Ha egy kamasz fiú ki akar tünni a többiek közül akkor miért viselkedik lányosabban, miért öltözködik csajosan?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 09:03
11/16 anonim válasza:
vagy neki ez tetszik éppen most
mint a mellires piercinges srácnál, megint azt mondom: kinek mi köze hozzá
ha lányosan akar öltözködni, és ebben leli örömét, tegye
kedves kérdező, te húzol nadrágot? vagy megszólnak érte, és csak szoknyát vehetsz fel?
12/16 anonim válasza:
Hát ez az a lányokat senki nem szólja meg ők meg akkor ne vegyenek nadrágot!
13/16 anonim válasza:
De figyeljetek: régen senkinek nem jutott eszébe sminkelni fiú létére. Én sem hordok magassarkút, nem sminkelek és stoknyát se hordok. De ez az új divat, hogy a nőknek ilyen csutka hajat vágnak.. Emma Watson olyan szép volt a loknis hajával, Ördög Nórira is mindenki irigykedett, most meg van akiről nem tudom eldönteni, hogy fiú vagy lány. És ez szerintem szörnyű.
14/16 anonim válasza:
Miért nem lehet valakinek rövid haja?! Én most úgy írok, hogy derékig érő hajam van és vannak olyanok, akiknek nincs idejük a hajukra, vagy nem áll nekik jól.Szerintem ez nagy b*romság. A kérdezőn biztos valami maradi nyanya lehet -.- Mindenkinek a magánügye! Például a mamám nem egy háromlábú hájas büdös szagú trotty, hanem sportos divatosan öltözködő nő, aki nem hanyagolja el magát. A divatot nem úgy érem, h minden vacak, hanem pl farmer stb... Ő is nadrágot hord, mégis van 4 gyereke és 8 unokája és hamarosan egy kilencedik is! Ja és szerintem a fiúk is használhatnak egy kicsi sminket, hogy eltakarják a pattanásokat.
16/16 anonim válasza:
Szerintem ez abszolút nem a maradiságon múlik. Én a fiúkhoz vonzódom, de nem bírok elmenni úgy egy ilyen vasalthajú agyonsminkelt fiú mellett hogy ne szóljak be neki vmit...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!