Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit szólnátok...

Szülők! Ti mit szólnátok ahhoz, hogyha a 13 éves lányotok elő állna egy olyan kéréssel, hogy vizipipát szeretne karácsonyra?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 12:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kizárt, egészen biztosan nem vennék neki. 13 évesen nézzen mesét, babázzon és legyen itthon este hétre, ne pedig vízipipázgasson. Egy 13 éves még gyerek az istenért..
2010. nov. 29. 00:05
 22/28 A kérdező kommentje:

Azért ennyire ne nézzetek le,kedves válaszolók!

Nem használnám naponta csak úgy havonta 1x kb.

És nem vagyok az a drogos-cigis-piás fajta,ennyire azért ismernek talán a szüleim.

És mivel apám is meg a anyámis cigiz

2010. nov. 29. 09:02
 23/28 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Ennyire azért ne nézzetek le!Nem használnám minden nap,sőt csak havonta 1x kb.És mivel anyám is meg apám is cigiznek(hetente egy doboz 100asat elszívnak...ráadásul nem is a leggyengébből),ezért úgy gondolom ha annyit nem tesznek meg értem hogy amikor kérem akkor(pl.)kivonulnak az erkélyre vagy mit tudom én,ehelyett engem küldenek be a szobámba(a konyha ott van a szobám előtt és ott cigiznek)szóval azt hiszem ennyi ki jár nekem is(talán)

Mert ha bele gondoltok az mégse fer hogy ők akkor és ott rágyújtanak ahol éppen kedvük tartja,és én meg nem kapok vipipát,ahogy a nem tudom hányadik válaszoló leírta 0,01 körül van a nikotin/kátrány aránya...Magyarul így is elég sok füstöt lélegzek be miattuk,akkor ez már igazán nem számítana...

2010. nov. 29. 09:09
 24/28 A kérdező kommentje:

Pff...Visszaolvasva az előző kommentemet elég gyerekes volt -.-"

De ha úgy nézzük igaz.

2010. nov. 29. 09:11
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hallottad-e azt a mondást, hogy amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek? Csak azért, mert a szüleid felnőtt ember lévén el tudják dönteni, hogy dohányoznak-e vagy sem az nem jogosítja fel a 13 éves kislányukat arra, hogy egy számára káros tárgyat követeljen. Azzal teljesen egyetértek, hogy a szüleidnek figyelnie kellene az egészségedre, ráadásul irtó büdöset csinál a lakásban, ha bedohányozzák, én nem engedném senkinek, hogy így büdösítse a lakásomat, viszont ha így is intenzív dohányzásnak vagy kitéve akkor nem az lenne a logikus lépés, hogy megpróbálod nullára redukálni a nikotin más forrásból történő belélegzését?
2010. nov. 29. 16:31
 26/28 A kérdező kommentje:

Értem amit mondasz,de ha egyszer felnőttek és akárhányszor a fejemhez vághatják azt a szöveget hogy : "Az én lakásom,jó hogy nem te mondod meg mit hol és hogyan csináljak"...Na tessék és ezzel ki vagyok segítve,mert"Majd ha lesz saját lakásom,ott majd én döntöm el hogy mit csinálok".Egyszóval nem veszik figyelembe hogy engem ez k.vára zavar.És akkor ezek után,hogy is gondolhatom hogy ilyet kérjek...

Felejtsétek el a kérdést!

2010. nov. 30. 15:02
 27/28 anonim ***** válasza:
A vízipipa nem károsítja a tüdődet de van benne egy kis nikotin ami függőséget okozhat(okoz)...A víz ami benne van megszűri a füstöt és kevésbé lesz káros..:)A bátyámnak aki 19 éves 6 vízipipája van gyűjti őket...xDén is 13 éves vagyok én is kipróbáltam a szüleim nem örültek neki de csak 2szer próbáltam még...xD
2010. dec. 6. 16:28
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha csak nem akarsz meghalni, ne is kérd. Ha szeretnek nem veszik meg neked.
2018. márc. 18. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!