Szülők! Ti mit szólnátok ahhoz, hogyha a 13 éves lányotok elő állna egy olyan kéréssel, hogy vizipipát szeretne karácsonyra?
Előző: nagyon ötletes =)
Jó hogy nem egyből bongot =D Szerintem beszélgess vele, és mondd meg hogy a pipát megveszed, de nem veszel hozzá szenet meg aromát... Így lesz vízipipája is, de nem károsítja magát. Azt tudnod kell hogy a haverokkal egy délután pipázni egy nagyon jó élmény. Megveheted neki szerintem nyugodtan.
16/L
az tévhit, hogy kevésbé káros, mint a cigi. nem írod, amúgy dohányzik-e?
én nem venném meg a lányomnak, bár tudom a tiltás csak olaj a tűzre.
Szerintem ez sokban függ a lánytól is, nekem is van pipám, havonta egyszer használom maximum. Tényleg jó érzés együtt a barátokkal/barátommal leülni és pipázni egy kicsit.
Én úgy vélem, hogy ha nem használná naponta, akkor nem olyan nagy gond.:)
16/L
Na jó,látom nem világos senkinek...Én vagyok a gyerek,és azért kérdezem ezt mert még nem tudom hogy reagálná le anyám,és csak azt akarom ezzel a kérdéssel megtudni hogy kb. mire számíthatok...
Amúgy nem cigizek,de tudják hogy többször is kipróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!