Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit szólnátok...

Szülők! Ti mit szólnátok ahhoz, hogyha a 13 éves lányotok elő állna egy olyan kéréssel, hogy vizipipát szeretne karácsonyra?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 12:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
57%

Gratulálok, tedd csak tönkre magad bátran ilyen fiatalon!

Én is 13 vagyok, de én pl. Too late órát, billentyűzetet,New yorker utalványt kérek, nem vízipipát.

Am a kérdésre válaszolva: Én gyerekem ilyennel előállna kapta tőlem pár pofont az tuti!

2010. nov. 27. 14:08
 12/28 anonim ***** válasza:
71%

Te jó ég!!! 13 évesen? Gondol bele te magad! Mit szólnál, ha a TE lányod 13 évesen már többször kipróbálta volna a cigit és vizipipát kérne Karácsonyra?! Én azt, hogy JÓL elrontottam valamit. Azon pedig majd ne csodálkozz, ha 20 évesen 30-nak néznek majd, mert annyira kiélt lesz az arcod. Én még babáztam is ennyi idősen... :(

27/L

2010. nov. 27. 15:08
 13/28 anonim ***** válasza:
70%
Sztem sem veszik meg,de azt tudnod kell,hogy mivel van benne nikotin lazán rátudsz szokni...és szerintem mielőtt a szüleid megvennék neked utána fognak nézni és ha ezeket az infókat megtudják akkor nem hiszem,hogy megkapod.
2010. nov. 27. 15:49
 14/28 anonim ***** válasza:
63%
Nem vennék neki. Én is 13 vagyok és már kipróbáltam a barátaimmal, egyszer elég volt, köszönöm. Erre is rászokhatsz, és tévhit, hogy kevésbé káros mint a cigi.
2010. nov. 27. 15:59
 15/28 anonim ***** válasza:
36%
13 évesen minek? bőven ráérsz még elrontani magadat. írta asszem valaki még az elején, hogy nagyon jó összeülni a haverokkal délután, de 13 évesen??? nézzél mesét inkább.. :D
2010. nov. 27. 16:48
 16/28 anonim ***** válasza:
50%
Nem hiszem hogy megfogja venni.Mert nővéremnek is van,aki lassan 19 éves,de én nem használhatom,pedig énis 13 vagyok.
2010. nov. 27. 17:50
 17/28 anonim ***** válasza:
68%

13 éves gyereknek nem való vizipipa,és kész.Nem vennék neki.

24/L

2010. nov. 27. 18:56
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom mit akarnak a velem 1 idős fiatalok...

már vízipipázni meg cigizni?!

na az 1 dolog,h suttyunba cigizget mert fél,h megtutdják a szülei de,h karácsonyra vízipipát kérni?

annyi mindent kérhetsz még

nekem meg sem fordulna a fejemben?

egyáltalán mire jó,h vagánykodj,tönkretegyed magad és be legyél lőve?

inkább kérj vlm ruhát

az ilyenkorú normális lányok általában ruhadarabokat kérnének

én is 13 vagyok és abszolút még csak azt semigénylem,h kipróbáljam mert semmi értelme

2010. nov. 27. 21:10
 19/28 anonim ***** válasza:
65%

Én dolgoztam olyan szivar boltban ahol ilyeneket is árultunk és bizony jöttek szülök a 13-14 éves gyerekekkel vízipipát venni. Tényleg nem jó dolog ez ilyen fiatalon, mert innen már csak 1 lépés a fű. Ugyan is ezekkel már lehet azt is szívni.

Amúgy ezeknek nagyon kevés a nikotin és a kátrány tartalmuk 0,01 ha jól emlékszem. Szinte csak aszalt gyümölcs és aroma. Ennek ellenére nem vennék a gyerekemnek ilyen fiatalon, mert nem nekik van kitalálva.

Én nem cigizek a pipát is csak 1szer próbáltam (nekem nem jött be)

2010. nov. 27. 22:25
 20/28 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretek pipázni, kellemes, ellazít. :D van egy pipánk, ha félévenkét egyszer használjuk, az már csúcs teljesítmény. :D

Amúgy. Mi nem tudjuk, hogy anyukád hogy reagálna rá. De ha nem kapod meg a pipát, akkor gyűjtögess pénzt rá. Anyukád annak biztos örülni fog, hogyha megtanulsz spórolni, te meg boldog leszel, mikor megveszítek. :)

2010. nov. 28. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!