Ebből lehet valami? (Én 13, fiú 15)
Figyelt kérdés
Van egy srác (15) aki nagyon tetszik nekem, és nagyon belezúgtam. Állítólag a fiú mindig rólam beszél a haverjainak, de velem csak ritkán beszél, de akkor nagyon jót szoktunk dumálni. Én nem hangoztatom az érzéseimet, de örülnék, ha kezdeményezne. Hogyan kerülhetnék hozzá közelebb?2010. nov. 24. 18:55
1/5 anonim válasza:
Sok-sok beszélgetéssel.Búcsúnál puszi,séta közben fogd meg a kezét.
2/5 anonim válasza:
Gondolj bele... 2 év ebben a korban szerintem sok. Hozzá olyan vagy mint hozzád egy 11 éves.
3/5 anonim válasza:
Sztem azért annyira nemsok ha te kinézel 15nek :)1 próbát azért megér. Mond el neki mit érzel aztán majd lesz valahogy :D Sokszerencsét.
4/5 anonim válasza:
szerintem pedig kicsit fiatal vagy még ahhoz, h barátod legyen. most még tanulj, és pl 2 év múva már étettebb leszel akár egy kapcsolatra is
hú, ez dehülyén hangzik:)
5/5 anonim válasza:
de azért komolyan gondolom:)
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!