Hogyan másszak ki ebből?
Két "rajcsávó" csinált egy listát a suliban a lányokról. Én lettem a második legjobb csaj. Ez jó meg minden, csak most egy k.rvának hisznek. Pedig egyáltalán nem öltözöm úgy, általában egyszínű pólókat hordok sállal vagy kckás inget veszek egy fehér pólóra. Viszont az "első" tényleg ribi növendék. Most egy csomó fiiú nem száll le rólam, már nagyon idegesít, facebookon többen jelöltek be a múlt héten mint összesen -.-" Csak egy fiú érdekel a suliban és most ő is kerül :'( Hogyan koptassam le a nyomulósokat? Most úgy kezelnek, mint egy tárgyat:(
13/L
Hát én láttam a másik kérdésed!
Tegyél ellene h ne higgyenek annak. Bár ahogy leírtad nem vagy az, nagyon nem! Ahogy láttam szinte csak fiú barátaid vannak, hát akkor védesd meg magadat velük, ha nincs mit tenni! Én is írtam ahhoz a kérdésedhez. Nálunk ilyen k*rvázás már nem megy, meg nem csinálnak listát, de akkor fogj össze pár lánnyal, akk ti meg csináljatok a fiúkról h kinek a legkisebb a ...(tudodmilye) Ha ők ilyen gyerekesek, legyetek ti is. Ez az egyik választás, a másik h hagyod a francba, tudom nehéz, de megéri! Ezen a héten ne is figyelj rá. Vagy megkérdezed h ki csinálta, és hogy ezt miből gondolja??! Ez a jó választás szerintem, hisz mégcsak le se alacsonyodsz hozzájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!