Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mit tegyek? Hogyan...

Most mit tegyek? Hogyan másszak ki ebből?

Figyelt kérdés
Szóval először is én 14/f vagyok és osztálytársam (lány) 14/l. Szóval mi vagyunk egymás legjobb barátai mindent elmondunk egymásnak, együtt megyünk ide-oda stb. És szerdán történt, hogy elmentünk az iskolában egy olyan területre ahova egyénként nem szabd menni, az előkertebe és ott beszélgetünk. Odajöttek a 6.-os (kis)fiúk és elkezdtek velünk kötekedni, hogy a barátom rib*nc én meg b**i vagyok. Na igen és aztán találták ki, hogy én kiraktam a ..péniszem és hát orális sex volt, ami természetesen nem történt meg, és ki sem raktam. Másnap elkezdtek azzal jönni az osztálytársaink (szintén "kis"fiúk), hogy ez megtörtént, de ők ilyen elmefogyatékosok és még tanároknak is elmondták csak így félvállról a folyosón. Ma pedig behívott igazgatónő, hogy felmerült köztünk az orális sex lehetősége és meg is történt o.O. Így kérdezett ki engem, hogy mennyire jó barátom ő, meg hogy ma hol volt (nem volt iskolában és egyébként is vannak "zűrös" ügyei). Én végig az igazat mondtam, mert nem volt mit tagadnom. Ezután közölte velem (az osztály előtt) az egyik szaktanár, hogyha ez igaz akkor megöl. De így mondta, hogy megöl. És most nem tudom, hogy hogyan bizonyítsam, hogy ez nem történt meg.
2010. máj. 6. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem volt semmi orális dolog akkor nincs miért aggódnod. Sajnos egy diáknak nem adnak igazat ezért nem hiszem hogy van esélyed arra hogy bebizonyítsd az igazad. Ne törődj vele. Az a lényeg hogy te tudod hogy mit csináltál és mit nem. Ha valaki elég jól ismer akkor az hinni fog neked. Meg biztos van 1-2 olyan ember aki úgy közelebbről ismer téged és tudja hogy milyen vagy.
2010. máj. 6. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell semmit sem bizonyítanod, hiszen nem csináltatok semmi rosszat. Az hogy pár hülyegyerek mit mond, egy másik dolog. A tanárod, hát én biztos, hogy mindent elmondanék a szüleimnek és még be is hivatnám őket. Kíváncsi lennék, hogy a tanár mennyire pattogna, meg az igazgatónő is visszafogná magát egy kicsit.
2010. máj. 6. 19:16
 3/8 anonim ***** válasza:

ez nem olyan ciki hidd el. nekem rosszab de m1. :S

szóval ne tagadd görcsösen, vedd félvállról, és ha valaki kérdezi igaz-e csak annyit mondj: Te így ismersz engem, hogy ilyeneket még elhiszel? Akkor nagyot csalódtam benned.

körülbelül 1éve mondom ezt az utcán minden 3. embernek. népszerű lettem kisvárosunkban:D de már csak röhögök rajta :D

2010. máj. 6. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Esetleg a 6.is fiúk VALLJÁK be,hogy csak ők találták ki,hogy ez volt,mert így akartak neked visszavágni vagy valami.

Beszélgess el velük iskola után.

Nem kell erőszakoskodni csak elmondod,hogy vallják be azzonal,mert kiis csaphatnak a suliból és az nekik sem lenne jó.Vagy valami hasonlót találj ki.

Igazából a szüleidnek is szólhatsz,hogy segítsenek,mert ilyet te nem csinálnál (még) :)

Sok Sikert.

2010. máj. 6. 19:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Először is mond el a szüleidnek, fontos hogy ők tudjanak róla, így legalább ők bíznak benned. Sokkal jobb a helyzet ha te mondod el, mintha behívatják őket és ott szembesülnek vele. Utána már nehéz lesz nekik megmagyarázni hogy ez nem így volt.

Aztán ha ez megvolt, és az igazgató beszélni akar veled, akkor mond el, hogy igen hibáztatok amikor olyan helyre mentetek ahova nem szabadott volna, de amit ezek a srácok állítanak az egyszerűen nevetséges. Ha rád akarja bizonyítani csak mosolyogj rajta, ennél többet úgysem tehetsz. Ha ez nem történ meg, akkor az a lényeg, hogy te és a barátaid hisznek neked, ti tudjátok mi az igazság. A többi nem számít.

2010. máj. 7. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:

:Sha nem igaz akkor nincs miért aggódnod.

Ha a lány isazt mondja,hogy nem történt meg akkor elkell hinniük.És attól még,hogy pár 6.-os kishülye gyerek kitalálta attól még nem kell elhinnie a tanároknak.nem tudom,h hova jársz suliba,de eléggé hhiszékenyek.:S

és attólmég,hogy jóban vagytok az nem jelenti azt,hogy megy az orális szex.-.-"Ilyenkor utáloma legjobban a tanárokat,amikor hallanak valamit és már átalakítják.És tuti,hogy ha felhívják a szüleidet akkor teljesen másképp adják elő.Ezért mondd el nekik minnél hamarabb,mert ha a tanárok általi verziót hallják először,akkor sokkal rosszabb lesz a helyzet.És ha behívnak beszélgetni akkor ragaszkodj az igazadhoz,mert amint látják,hogy megingasz rögtön ugyérzik,hogy nyertek.

kitartás!

13/L

2010. máj. 8. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Hatodikos pisisektől beveszik ezt a tanárok?
2010. máj. 9. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:

ÁÁÁÁÁÁÁá ilyenkor a szülöknek szólni kell te eszetlen agyú!

Bekell mennie apádnak a hazudozó gyerekeket a falra kenni, apányádnak meg a tanárt kiosztani rágalmazásért és mi az hogy ő megöl? Ez már fenyegetés!

2010. máj. 23. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!