Most mit tegyek? Hogyan másszak ki ebből?
ez nem olyan ciki hidd el. nekem rosszab de m1. :S
szóval ne tagadd görcsösen, vedd félvállról, és ha valaki kérdezi igaz-e csak annyit mondj: Te így ismersz engem, hogy ilyeneket még elhiszel? Akkor nagyot csalódtam benned.
körülbelül 1éve mondom ezt az utcán minden 3. embernek. népszerű lettem kisvárosunkban:D de már csak röhögök rajta :D
Esetleg a 6.is fiúk VALLJÁK be,hogy csak ők találták ki,hogy ez volt,mert így akartak neked visszavágni vagy valami.
Beszélgess el velük iskola után.
Nem kell erőszakoskodni csak elmondod,hogy vallják be azzonal,mert kiis csaphatnak a suliból és az nekik sem lenne jó.Vagy valami hasonlót találj ki.
Igazából a szüleidnek is szólhatsz,hogy segítsenek,mert ilyet te nem csinálnál (még) :)
Sok Sikert.
Először is mond el a szüleidnek, fontos hogy ők tudjanak róla, így legalább ők bíznak benned. Sokkal jobb a helyzet ha te mondod el, mintha behívatják őket és ott szembesülnek vele. Utána már nehéz lesz nekik megmagyarázni hogy ez nem így volt.
Aztán ha ez megvolt, és az igazgató beszélni akar veled, akkor mond el, hogy igen hibáztatok amikor olyan helyre mentetek ahova nem szabadott volna, de amit ezek a srácok állítanak az egyszerűen nevetséges. Ha rád akarja bizonyítani csak mosolyogj rajta, ennél többet úgysem tehetsz. Ha ez nem történ meg, akkor az a lényeg, hogy te és a barátaid hisznek neked, ti tudjátok mi az igazság. A többi nem számít.
:Sha nem igaz akkor nincs miért aggódnod.
Ha a lány isazt mondja,hogy nem történt meg akkor elkell hinniük.És attól még,hogy pár 6.-os kishülye gyerek kitalálta attól még nem kell elhinnie a tanároknak.nem tudom,h hova jársz suliba,de eléggé hhiszékenyek.:S
és attólmég,hogy jóban vagytok az nem jelenti azt,hogy megy az orális szex.-.-"Ilyenkor utáloma legjobban a tanárokat,amikor hallanak valamit és már átalakítják.És tuti,hogy ha felhívják a szüleidet akkor teljesen másképp adják elő.Ezért mondd el nekik minnél hamarabb,mert ha a tanárok általi verziót hallják először,akkor sokkal rosszabb lesz a helyzet.És ha behívnak beszélgetni akkor ragaszkodj az igazadhoz,mert amint látják,hogy megingasz rögtön ugyérzik,hogy nyertek.
kitartás!
13/L
ÁÁÁÁÁÁÁá ilyenkor a szülöknek szólni kell te eszetlen agyú!
Bekell mennie apádnak a hazudozó gyerekeket a falra kenni, apányádnak meg a tanárt kiosztani rágalmazásért és mi az hogy ő megöl? Ez már fenyegetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!