Hogyan magyarázzam el anyukámnak?
Szóval be akar iratni egy iskolába (külföldön, mert ő is ott lakik, de ez nem fontos), ami nem koedukált, és katolikus.
Tudom, hogy ez talán nem hangzik olyan rosszul, de én nem szeretnék odajárni, egyrészt mert nem vagyok katolikus, plusz a suli egy 'convent school' ami valami zárda iskolát jelent, de nincs kedvem vallási órákra járni, mert ugye én nem ebben hiszek, stb. ott viszont elég komolyan veszik ezt a vallási dolgot.
A másik, hogy nehogy már ne legyen koedukált, hiszen szerintem normális, hogy ne csak lányokkal barátkozzak, főleg ennyi idősen.
De mikor ezt elmagyaráztam neki, akkor egyszerűen ideges lett, pedig nem mondtam sértően vagy ilyesmi, és egyszerűen lecsapta a telefont. Valamiért nagyon tetszik neki most ez az iskola, vagy nem tudom, de szerintetek hogyan magyarázhatnám el neki, mert elmondtam már neki amit itt leírtam, de nem használt...
Hát pedig ez olyan "sztorinak" tűnik, ahol nem mindegy, hogy mi hogyan történt...
És apukád mit szól ehhez? Ha ő nevel, akkor neki is van beleszólása!
De angolul kiabáld mert magyarul nem értik.
Amúgy ez azért durva, szerintem ha már mindenképp ott vagy és ki akarod magadat rúgatni, akkor elég ha ribancosan öltözöl, visszabeszélsz, meg ilyen egyszerű dolgok. =)
Ne haragudj, nem tudok tanácsot adni. Talán keressetek egy olyan iskolát, ami mind kettőtöknek tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!