Hogy magyarázzam el anyukámnak, hogy nem 8 éves vagyok?
Igazán nagyon rendes az anyukád, hogy 16 évesen megengedi neked, hogy éjfélig bulizhass! Én sem engednélek el reggelig ráérsz még reggelig bulizni.
Egyáltalán nem normális és nem természetes, hogy 16 évesen már szexelsz, ezt sem engedné meg a legtöbb szülő : anyukád ebben a kérdésben is igazán engedékeny volt!
Igen, majd 25-30 évesen menj reggelig tartó bulikba, ne gyerekkorodban!!!...
Amúgy azért az is furcsa, hogy most is éjfélkor még netezel, ahelyett, hogy aludnál az ágyadban?!
Lehet, anyukádnak nem kellene ennyire engedékenynek lennie!... :-[
A második válaszoló hülye és csak provokál.
Persze majd akkor bulizzon hajnalig amikor a gyerekeire kellene vigyázni mi. Észlények. Meg azért elég viccesen néz ki már mostis egy harmincéves asszony egy diszkóban.
00:22-esnek
Mi az már, hogy hétvégén ágyban kell lennie éjfélkor egy 16 évesnek? Pelenka meg cumi esetleg nem kéne?
Nos én így nőttem fel,sőt...Ennél sokkal szigorúbb körülmények között.Semmi buli semmi pasi.Pedig majdnem kitűnő voltam a gimiben,amit csak szerettek volna megcsináltam.Tényleg nem lehetett rám panasz.Ki lehet bírni.Persze a lányomat nem teljesen így fogom nevelni.Sőt.
Anyukádat is megértem,félt.Annyi szörnyűséget lehet hallani titokban az italba csempészett partidrogokról stb.Én sem szívesen mentem,amikor már a magam ura voltam olyan helyre,ahol ilyesmi megtörténhet.Az én édesanyám is ezen rettegett(merth ez a felnitisztítós dolog nem új,csak most kapták fel).
Szerinem azzal teheted a legjobbat az ügynek,h leülsz vele beszélgetni.ELmondod neki mindazt,amit ide leírtál,és kérd meg,h ne csak azt mondja,h "Azért mert azt mondtam.."Hanem adjon választ a kérdéseidre,ennyi a minimum.Ah írtad vagytok ilyen viszonyban.
Bulizni természetesen mindenkinek akkor kell,amikor megkeresi a rávalót.Ha valakinek sikerül ez 16 évesen,akkor akkor.
Egyébként én 36 évesen is szoktam néha bulizni(ritkán,mert többre értékelem már a beszélgetős,sütögetős "bulikat")és lepődjetek meg de egy 30-40,akár 50 éves nő is tud remekül szórakozni,nem otthon ül a négy fal között.(Mondjuk inkább én nem értem mi a fenét keres a sok kis pisis a szórakozóhelyeken,akik ált. messze nem tudnak kulturáltan viselkedni)
00.56:tudod mi a vicces.ha megnézitek a legtöbb sztárocskát,akiktől odáig vagytok,legtöbb fényévekre van a 30-as éveitől.Ha a vakolat lekerülne róluk lenne nagy meglepi.
Egyébként írásod alapján remélem 29 évesen minimun csadort húzol,de még jobb lenne ,ha zárdába vonulnál!:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!