Mi történik? (lent)
Zárkózott idióta mert nem fested magad? Gratulálok! Az alapján választotok barátnőt, hogy néz ki? Szerintem nem ez a lényeg... de ez a ti dolgotok, de sejtem, milyen emberekkel lehetsz együtt.
A kifogásokat meg ne keresd: aki tud írni helyesen, az gyorsan is tud. Nem raksz pontokat, nem teszel nagy betűt, a vesszőt meg már nem is ismered.
Szüleidnek igaza van. Ha nincs gép, akkor nincs. Se zenére, se semmire. Ha valamit százszor elmondanak, akkor illene megjegyezned. Egy jó nagy pofont érdemelnél meg.
kösz.
azért nem szadisták a szüleim
Le lehet pontozni, de az előttem szólóknak teljesen igazuk van. Nem kell egy kurvänak kinézni 13 évesen.. Szánalmas, mikor egy lány ilyen. Amúgy jogos, hagyd a gépet a ..csába!
Pár rossz jegy? Ilyen helyesírással örülj, hogy nem buksz meg.;) Meg is érdemled, hogy eltiltsanak, és az a pofon tényleg kijárna, ha ilyen pofátlan vagy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!