Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi történik? (lent)

Mi történik? (lent)

Figyelt kérdés
13 vagyok és apumék pár rossz jegy miatt eltiltottak a géptől.aztán anyum mondt h nézzek meg vmit aneten és ehhez bekellett kapsolnom a gépemet.jó megnéztem. utána bekapcsolva hagytam és gondoltam bekapcsolok egy kis zenét üvegfestékezéshez. aztán apum bjön h : mikor kapcsoltad be a géped. mondaom az előb mer anya megkért vmit h nézzek meg.jó és miért hallgatsz zenét nemvagyok eltiltva? mondom de akkor tessék kikapcsolni most azonnal a gépet. és elkezdte osztani az észt h így nem értnek meg úgy h úgy nem értenek h miért csinálom ezt aztán azt mondta h mostmár nem csak a géptől vagy eltiltva hanem a tévétől is .jó 3 napra rá a táskámat oda tettem ahova anyumék mindíg is mondták h ne tegyem. 100x mondták h ne. aztán anya azt mondta ha még 1x meglátom itt akkor meg a kukába. jó ott hagytama véletelenül erre a kuka mellett látom a konyhában. jó eltiltottak a sminkeléstől is meg az ehhez hasonlóktól is.
2010. nov. 23. 14:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Zárkózott idióta mert nem fested magad? Gratulálok! Az alapján választotok barátnőt, hogy néz ki? Szerintem nem ez a lényeg... de ez a ti dolgotok, de sejtem, milyen emberekkel lehetsz együtt.

A kifogásokat meg ne keresd: aki tud írni helyesen, az gyorsan is tud. Nem raksz pontokat, nem teszel nagy betűt, a vesszőt meg már nem is ismered.

Szüleidnek igaza van. Ha nincs gép, akkor nincs. Se zenére, se semmire. Ha valamit százszor elmondanak, akkor illene megjegyezned. Egy jó nagy pofont érdemelnél meg.

2010. dec. 2. 22:39
 12/15 A kérdező kommentje:

kösz.

azért nem szadisták a szüleim

2010. dec. 3. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A pofon nem szadizmus.
2010. dec. 4. 21:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Le lehet pontozni, de az előttem szólóknak teljesen igazuk van. Nem kell egy kurvänak kinézni 13 évesen.. Szánalmas, mikor egy lány ilyen. Amúgy jogos, hagyd a gépet a ..csába!

Pár rossz jegy? Ilyen helyesírással örülj, hogy nem buksz meg.;) Meg is érdemled, hogy eltiltsanak, és az a pofon tényleg kijárna, ha ilyen pofátlan vagy.:)

2010. dec. 21. 16:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy mondd már el légy szives, hogy melyik iskolába jársz:) Csak mert 20:43kor nálunk már nincs infóóra.. Előző voltam.
2010. dec. 21. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!