Mi történik? (lent)
13 évesen ne rinyálj azért h nem sminkelheted magad!
És örülj h még csak a kuka mellett! És ha el vagy tiltva az annyit tesz h nem kapcsolhatod be... ki kellett volna kapcsolnod amikor befejezted a dolgod!
Teljesen igazu kvan a szüleidnek, és ne feledd, hogyők mindig csak a legjobbat akarják neked, és azt szeretnék, hogy értelmes, okos felnőtt legyél, ne egy kis elkéneztetett fruska!
Igen ezt imádom, amikor valaki itt panaszkodik, hogy el van tiltva a géptől.
Te is tudod, hogy már 100x szóltak, meg is mondták hogy ha még egyszer otthagyod a kukába megy, nem tudom mi a baj...
úgy h vajon az iskolában vagyok és gépezünk szám.techen ;)
csak azért írtam így mert minél hamarabb leakartam írni -_-
senki sem tökéletes és h nem sminkelhetek az nálam nem a világ vége csak azért ha tudnád h nálunk hogyan választanak a lányok maguknak bnőt az nem mindegy ;)
sztem te sem szeretnéd azt h azt higgyék rólad h zárkózott idióta vagy és h nem barátkozol senkivel ;)
ha annyira fontos a sminkelés, a suliban is tudsz, és mielőtt hazamennél lemosod
nagy ügy...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!