Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi történik? (lent)

Mi történik? (lent)

Figyelt kérdés
13 vagyok és apumék pár rossz jegy miatt eltiltottak a géptől.aztán anyum mondt h nézzek meg vmit aneten és ehhez bekellett kapsolnom a gépemet.jó megnéztem. utána bekapcsolva hagytam és gondoltam bekapcsolok egy kis zenét üvegfestékezéshez. aztán apum bjön h : mikor kapcsoltad be a géped. mondaom az előb mer anya megkért vmit h nézzek meg.jó és miért hallgatsz zenét nemvagyok eltiltva? mondom de akkor tessék kikapcsolni most azonnal a gépet. és elkezdte osztani az észt h így nem értnek meg úgy h úgy nem értenek h miért csinálom ezt aztán azt mondta h mostmár nem csak a géptől vagy eltiltva hanem a tévétől is .jó 3 napra rá a táskámat oda tettem ahova anyumék mindíg is mondták h ne tegyem. 100x mondták h ne. aztán anya azt mondta ha még 1x meglátom itt akkor meg a kukába. jó ott hagytama véletelenül erre a kuka mellett látom a konyhában. jó eltiltottak a sminkeléstől is meg az ehhez hasonlóktól is.
2010. nov. 23. 14:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Az hogy normálisan kellene viselkedni,mert az írásodból kiveszem hogy nem lehetsz angyal ..
2010. nov. 23. 14:51
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
rinyálás helyett inkább tanulj meg normálisan írni!
2010. nov. 23. 15:00
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
2.válaszolónak üzenem első vagyok: Ezt hogy felejthettem ki?
2010. nov. 23. 15:22
 4/15 anonim ***** válasza:
63%

13 évesen ne rinyálj azért h nem sminkelheted magad!

És örülj h még csak a kuka mellett! És ha el vagy tiltva az annyit tesz h nem kapcsolhatod be... ki kellett volna kapcsolnod amikor befejezted a dolgod!

Teljesen igazu kvan a szüleidnek, és ne feledd, hogyők mindig csak a legjobbat akarják neked, és azt szeretnék, hogy értelmes, okos felnőtt legyél, ne egy kis elkéneztetett fruska!

2010. nov. 23. 15:29
 5/15 anonim ***** válasza:
ja, és akkor most hogy is gépezel?
2010. nov. 23. 20:36
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen ezt imádom, amikor valaki itt panaszkodik, hogy el van tiltva a géptől.

Te is tudod, hogy már 100x szóltak, meg is mondták hogy ha még egyszer otthagyod a kukába megy, nem tudom mi a baj...

2010. nov. 23. 20:58
 7/15 anonim ***** válasza:
És ezt most hogy írtad le akkor aranyoskám?
2010. nov. 23. 22:08
 8/15 anonim válasza:
34%
Ilyen szülőket-.-
2010. nov. 24. 17:21
 9/15 A kérdező kommentje:

úgy h vajon az iskolában vagyok és gépezünk szám.techen ;)

csak azért írtam így mert minél hamarabb leakartam írni -_-

senki sem tökéletes és h nem sminkelhetek az nálam nem a világ vége csak azért ha tudnád h nálunk hogyan választanak a lányok maguknak bnőt az nem mindegy ;)

sztem te sem szeretnéd azt h azt higgyék rólad h zárkózott idióta vagy és h nem barátkozol senkivel ;)

2010. nov. 25. 13:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

ha annyira fontos a sminkelés, a suliban is tudsz, és mielőtt hazamennél lemosod

nagy ügy...-.-

2010. nov. 25. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!