Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Mért szeretni őt jobban mint engem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki első óta nagyon jó barátom. Több mint 7 éve vagyunk barátok de az elmúlt 3 évben nagyon sokat vitatkoztunk. Állandóan összevesztünk aztán kibékültünk. Többször voltunk haragban mint jóban. Most már nem szeretnék a barátja lenni mert belefáradtam abba hogy folyton átver, hazudik és azt hiszi bármit megcsinálhat. A nagy probléma ezzel anyukám. Mindig amikor összevesztem vele akkor anyukám erőltette annyira a békülést. És bármin vesztünk össze mindig neki adott igazat és nekem mondta hogy kérjek bocsánatot. Amikor MEGÜTÖTT akkor is neki adott igazat és én már akkor sem akartam kibékülni vele de anyám kényszerített rá. Most legutóbb azon vesztünk össze hogy véletlenül belerúgott a kutyámba, bocsánatot kért de nagyon látszott rajta hogy nem érdekli a kutya. Ez kb. egy hónapja volt, azóta nem beszélünk. Ezt nem mondtam el anyukámnak és félek hogy ha rájön hogy megint összevesztünk akkor ismét kényszeríteni fog a békülésre. De én nem akarok. Tényleg nagyon elegem van már abból a srácból. Iszik és cigizik is és ezt anyám is tudja mégis annyira szereti. :S Mit csináljak??

14/L

2010. nov. 15. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg mit szeret benne, és mondd meg neki hogy ne sértôdjön meg, de téged kellene támogatni!
2010. nov. 15. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hogy lehet az a barátod aki megüt és megrúgja a kutyádat??? már bocs hogy ezt mondom de ne anyád véleménye miatt békülj már ki egy ilyen emberrel!! a te életed a te barátod minek vagy egy ilyen sráccal ha te nem is akarsz vele kibékülni?
2010. nov. 15. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:

anyád hülye

ha annyira odavan a srácért, haverkodjon vele ő

2010. nov. 16. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, h igazából fiút akart, és ezért ad neki igazat? Amikor ott van nálatok őt babusgatja?
2010. nov. 16. 17:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem babusgatja csak beszélgetnek. Amúgy van egy öcsém aki 10 éves szóval nem hiszem hogy ezért csinálná. :S
2010. nov. 16. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:

belerúgott a kutyusodba??Rúg vissza neki egy akkorát,hogy a közeledbe se tudjon menni.

:Sajnos sok hülye meber van és ha a nyukád kénszerít legyév határozott (ajánlom készülj valami előr megtervezett szöveggel)

14/F

2010. nov. 17. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!