Tényleg lehet egyik gyereket jobban szeretni mint a másikat?
Figyelt kérdés
2008. nov. 19. 16:25
1/5 anonim válasza:
nem hiszem. olyan biztos van, hogy mondjuk az egyikükre éppen különösen büszke vagy, míg pont akkor a másik meg épp csalódást okozott, de ettől még mindkettőt (hármat, akárhányat) ugyanannyira szereti az ember.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy jobban vagy kevésbé jobban. Szerintem minden gyereket más és másképp szeretünk, mivel a gyerekek sem egyformák.
3/5 anonim válasza:
igen. anyukam fiut akart, amikor lany lettem, nem akart hazavinni a korhazbol. egesz eletemben, amig otthon laktam, hallgattam, hogy miert nem fojtott meg a gyerekagyban, es miert nem vagyok fiu (es bezzeg a batyam).
ennek kovetkezteben nagyon fius lany lettem, es husz mar jocskan elmultam, mire rajottem, hogy milyen szep is nonek lenni.
van ilyen sajnos.
4/5 A kérdező kommentje:
ez szörnyű!csak azért mert a testóm mondta,és én meglepődtem,mert neki gy 3éves és egy 1hónapos van.
2008. nov. 20. 09:28
5/5 anonim válasza:
olvastam a másik kérdésed is akkor :) szomorú eset, de szerintem gusztustalan, hogy pont egy kisbabát, akinek a lehető legtöbb törődés illetne, ennyire mellőznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!