MIt csaináltok a hétvégén?
Ma sütöttem sütit és segítettem anyának,gépeztem,holnap meg már tanulok.
15/L
Eddig ma gépeztem, macskáztam, kutyáztam, este pizzázni megyek a barátnőimmel, holnap tanulok, és elmegyek a mamám házához [sajnos már nem a mamámhoz-mert már nem él :(]
13,5/L
Szombat: Elmentünk boltba bevásárolni, jöttek a papámék és elment az egész nap. Este pedig pihenek és tv-t nézek.
Vasárnap: Pihenek, tv-t nézek, tanulok.
Ma főztem, sütöttem, délután kutyámmal voltunk a réten, este meg bulizunk.
Holnap tanulok, meg megyek a kutyámmal sétálni.
Kicsit másképp,mint terveztem.
8 helyett 10 órakor keltünk a nővéremmel.Apukám 10:30-kor ért haza.Addigra gyorsan kiszellőztettünk,beágyaztunk és már sikeresen össze is vesztünk-.-"
Utána mentem a konyhába odatettem a krumplit főzni a salátához.Amíg a krumpli főtt elkezdtem a száraz babot megpucolni.Nővérem kijött,leült,hogy segít.Kb. 5 babot megpucolt,amikor apum szólt neki,hogy szeretne vele beszélni.Bementek a szobába,utána már nem jött ki,hanem leült gépezni.Aztán apánk elment mert dolga volt.Én félbehagyva a bab pucolását levettem a krumplit a tűzről.Megpucoltam a hagymákat,felszeleteltem.Megpucoltam a krumplikat is és felszeleteltem.
Közben jött papám ebédre.Már 11:30-kor itt volt.Kicsit ideges lettem...Látta a nővérem,hogy még sehol sem tartok a kajával,mert elaludtunk,de nem segített volna.
Még akkor csináltam a salit a húshoz.Utána elpakoltam a konyhába,megebédeltem papámmal.Ő hazament,én pedig elmosogattam a konyhába és letöröltem az asztalt.
Utána megnéztem a F1-et és aludtam egy kicsit.Most pedig megyek nézni a viasat3-on a kézi meccset:)
Úgy terveztem,hogy ma megtanulok,hát másképp alakultak a dolgok-.-"
Úgyhogy holnap amit kell segítek itthon,pihenek,meg tanulok.
15/L
hát..
ma reggel felkeltem tv-t nézztem..utána meg segítettem anyumnak főzni..utána amikor ebédeltünk elmosogattam, segítettem kiteregetni, utána a kertbe a levelet összeszedtem, utána gépeztem+tv.-t nézztem :D ja és kicsit elötte tanultam is.
Ma korizni és vásárolni voltam. Holnap meg 2ig alszom és utána tanulok. :DDD
14/L
pénteken este buli meg ilyesmi.
szombaton felkelek délután , megyek készülni,este megint buli.
vasárnap felkelek délután és tanulok :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!