Matekból bukásra állok meg még pár tantárgyből 6 eggyesem van matekből és 23. án lessz fogadó óra mondjam el itthon vagy az nagyobb gond ha ott tudják meg?
Jobb lesz ha elmondod. a kérdést olvasva, gondolom nyelvtanból se vagy osztályelső.
És igen, nagyobb baj, ha ott tudják meg, mert az rájuk nézve is szégyen..
segítek!
én sem értem miért nem mondtad el aznap mikor kaptál 1-est
most mond el anyunak, hogy van egyesed..ne várd meg a fogadó órát, mert ha akkor hazamegy nagyon kani fogsz. de szerintem így is. :S ha olyan anyud..
szóval úgy kezd elmondani, hogy mond neki, h fogadóórán nem fog matekból jókat hallani rólad.
megkérdi majd miért..és akkor majd mondod..van 6 db 1.esem idáig de nem tudom hogy szedtem össze pedig nagyon tanultam mindig..(ha tudtad) vagy ha nem tudtad akkor mond az, h nem értem a matekot és ezért van ennyi.. és majd mond, h nem tudom miért nem mondtam el.. ennyi sztem kb. ja és én meg azt nem értem, h ha ennyire nem érted akkor megkérdezheted volna a barátaidat is..ha meg ők sem tudják akkor ki irhatad volna ide kérdésbe is..és akkor segítettek volna biztosan! remélem tudtam segíteni. szia. sok javolást a matekhoz. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!