Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen hagytátok először...

Hány évesen hagytátok először otthon estére gyerekeiteket?

Figyelt kérdés
Nem egész estére gondolok,csak pár órára.
febr. 17. 17:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Utolso,nem martirkodas, nekunk se nagyon van segitseg, anyukam 300 km re van, anyosom kozel volt de folyamatosan a pasikkal van elfoglalva, most 200 km re talalt valakit,koztes idoben utazik kulfoldre. De megmondta hogy a kisfiamat nem vallalja mert szaladni kell utana. A nagyot meg mindig viz melle akarja vinni, ugy hogy nem tud uszni, a kislanyom is csak sulis tanfolyamon volt, elsullyed egy ido utan... Ugyhogy 11 eves a nagy, 1-2 orakra tudunk nelkuluk lenni, moziba,vacsorazni meg mi sem nagyon voltunk. Mindenhova egyutt kell mennunk. Etterembe jarunk, mozit az 5 eves nem birja még ki. Nyaralas sem pihenes,csak mashol van a gyerekfelugyelet. Igazabol farasztobb mint otthon :/
febr. 18. 11:07
 22/27 anonim ***** válasza:
52%

21# Értem, de te is csak azt sorolod, hogy a nagyszülők miért nem...

Barátok, akikkel kölcsönösen kisegítitek egymást ilyen formán? Egy jó kisgyerekes szomszéd, akivel szintén? Urambocsá' bébiszitter?

Szerintem ha valaki nagyon megakarja oldani, az megoldja, hogy pár hetente jusson egy vacsorányi/sétányi/mozinyi idejük kettesben. Igen, a bébiszitter pénzbe kerül, de régen rossz, ha az a havi 2-4 óra nem fér bele.

Tudom, nem vagyok ezzel népszerű, de a sebnyalogatás és mutogatás helyett miért nem a megoldás orientáltság van előtérben?

(Van 2 gyerekünk, nulla nagyszülői segítséggel helyben, így nem kell bemutatni mivel jár ez.)

febr. 18. 16:05
 23/27 A kérdező kommentje:

Nekem sajnos szüleim nincsenek,barátaink nincsenek akire bízni lehetne a gyerekeket..aki volt az meglopott.Ebben a 300fős faluban nincs bébiszitter.

Úgyhogy ez nem mártírkodás..Aki nincs ilyen helyzetben,hogy senkije nincs annak fogalma sincs miről beszélek..

febr. 18. 16:16
 24/27 anonim ***** válasza:
32%
Baratok lekoptak, falun nem talaltam bebiszittert. Nem igazan hemzsegnek. Nincs kisgyerekes a kornyeken, ill.egy van, de az en gyerekem allitolag lerugta az ovet nyaron,nem lattam, es az utcarol is bemennek ha kimegyunk. Itt nem divat masra tolni a gyereket,ugy latom amugy. Nagyszulok,dedik vannak mindenhol.
febr. 18. 16:29
 25/27 anonim ***** válasza:
21-22 évesen.
febr. 18. 18:51
 26/27 Bogica0616 ***** válasza:
100%
9 éves a nyagylányom még sosem hagytam egyedül. A nagyszülők közel laknak, mégsem vállalják szívesen a felügyeletet. Meguntam, lett fizetett segitsegem.
febr. 18. 21:33
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Engem 13 évesen már simán, de a testvéremet még 16 évesen sem, mert képes lett volna magára gyújtani a házat, olyan szerencsétlen volt.

Ezt nem rosszindulatból mondom, de ő volt az, aki állandóan háromszáz zúzódással élt, mert mindennek és bárminek nekiment, fellökte, elvágta, megégette, stb.

Ön és közveszélyes - de máig ilyen, csak most már nem otthon él ő sem.

tegnapelőtt 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!