Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen hagytátok először...

Hány évesen hagytátok először otthon estére gyerekeiteket?

Figyelt kérdés
Nem egész estére gondolok,csak pár órára.
febr. 17. 17:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
Pár órára már 9 évesen simán. Úgyhogy egyedül menjen aludni 10 évesen.
febr. 17. 20:01
 12/27 anonim ***** válasza:
73%

2-3 órára 9 éves korától.

Egész estére még sosem, lefekvésre mindig haza jöttem (ez nálunk este 8).

febr. 17. 21:01
 13/27 A kérdező kommentje:

Pár órára gondolok csak.Mondjuk 8tól 11ig.

13.5 és 10,5 évesek a gyerekeim.Eddig soha nem voltak este egyedül és szinte mindenhova jönnek velünk.Nélkülük koncerten kívül 14ève nem volt közös programunk a férjemmel.Nagymamának problèmát jelent velük foglalkozni.Inkább a kutyájával van,azt viszi mindenhova.

febr. 17. 21:20
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
A középső 13 és fél, a kicsi 11 és fél, ha ők is benne lennének, itthonhagynám őket kettesben estére. :) Ha félnének, nem.
febr. 17. 21:23
 15/27 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem 8-tól 11-ig már ebben a korban rendben van, nem éjszakára maradnának egyedül. Mikor én voltam gyerek, anyukám sokszor volt délutános, 10 éves korom felett már egyedül voltam ilyenkor este 10 óráig (szüleim elváltak), sose volt semmi baj.
febr. 17. 21:39
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Velem fordítva volt, heti háromszor kellett haza sétálnom egyedül késő este táncpróba után, 9-10 körül a városban bóklásztam hazafelé és senki nem foglalkozott velem. A család se aggódott miattam. Ezt ma már furcsa lenne megcsinálni.
febr. 17. 22:09
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát én még 30 évesen is félek egyedül a házban. Engem sosem hagytak magamra gyerekkoromban, lehet ez ennek a következménye sajnos.
febr. 17. 22:21
 18/27 anonim ***** válasza:
22%
14 éve nem voltatok kettesben sehol? Ez nagyon durva.
febr. 17. 22:38
 19/27 A kérdező kommentje:
Voltunk ,de csak úgy,hogy elmentünk koncertre barátokkal aminek ha vége lett jöttünk haza..Úgy nem tudok nyugodtan elmenni,ha megkapom a kérdést ha felkérem az anyósom(1évben 1x) ,hogy vigyázzon a gyerekekre ,hogy"már megint?"vagy "Jó,de mikor jöttök?"..így kinek van kedve ezek után elmenni és kicseszni a"gyerekekkel..De közös kettes programunk pl vacsora vagy mozi az sosem volt..
febr. 18. 02:16
 20/27 anonim ***** válasza:

Tudom nem ez a kérdés értelme, de nekem végtelen mártírkodás szagú, amikor valaki azt mondja 10+ éve nem volt a férjével kettesben sehol és emiatt a nagyszülőkre mutogat. Nincsenek barátaitok, kedves emberek a környezetetekben, vagy egy óvónő/akárki akik akár egy kis pénzért bébiszittelt volna néhány órát? Nem az a pár ezer forint fogja megváltoztatni az életeteket, amit havonta egyszer kifizettek azért, hogy kicsit kettesben lehessetek a férjeddel. Ezt én sosem fogom megérteni...

Node hogy a kérdésre is válaszoljak, hogyha ilyen idős korban a gyerekek benne lennének és nem félnének, simán otthon hagynám már őket 2-3 órára. Mondjuk 16-19-ig, 17-20-ig, vagy valami hasonló felállásban. Vacsora lenne nekik, ne kelljen melegíteni, azt sem bánom, ha aznap fürdés nélküli mozi estét tartanak, legyen nekik is buli és ennyi.

febr. 18. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!