Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hagynátok a 15évest dönteni...

Hagynátok a 15évest dönteni akarja-e a fogszabályzót?

Figyelt kérdés
febr. 6. 21:56
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%
19, hogy el, ha gond van az önbizalmával, nem kell győzködni.
febr. 8. 06:29
 22/35 anonim ***** válasza:
52%

Kizárt.

Szemüvegben fogszabályzóban, egyéb segédeszközben NEM dönt, mert gyerek és fogalma sincsen róla.

A féltesóm is visított kiskamaszként, neki nem kell szemüveg az ostoba anyja meg ráhagyta, jól van, bügyülim.

Most 24 éves, -7-es a szeme... Természetesen szemüveges évek óta.

febr. 8. 17:26
 23/35 anonim ***** válasza:
76%

Ragaszkodnék hozzá, hogy az alap vizsgálatra elmenjünk, és ott a tájékoztatást meghallgassa.

Pl én se tudtam, miért kell a kivehetővel kezdeni. És miért csak egy bizonyos életkorig hatásos. És nélküle, ha az ideális koron túl kezdjük, miért nehezebben, esetleg csak húzással kombináltan oldhatók meg bizonyos dolgok.

febr. 9. 00:11
 24/35 anonim ***** válasza:
51%
22, attól nem lesz rosszabb a szeme, hogy nem hord szemüveget.
febr. 9. 07:52
 25/35 anonim ***** válasza:
39%
24, Sima rövidlátás esetén nem, de kancsalság vagy rejtett kancsalság esetén igen.
febr. 9. 09:32
 26/35 anonim ***** válasza:
49%
25, az élesség mértéket az sem fogja befolyásolni.
febr. 9. 09:36
 27/35 anonim ***** válasza:
52%

Nekem annyi választási lehetőségem volt , hogy választhattam milyet szeretnék mivel a fehér kerámia nem tetszett így a sima fémet választottam illik a szemüvegem keretéhez mivel az is sima fém keret pink kiegészítőkkel így a fogszabályzóm sima fém lett pink kis gumikkal igaz 12 voltam amikor fogszabályzóm lett és mai napig van nyáron mondták szüleim , hogy nem lenne jobb “átlátszó” azaz a kerámia fogszabályzó amire annyit mondtam , hogy nem mivel megszoktam ezt és fura lenne más . Nyilván féltem mit fognak szólni az osztálytársaim és barátaim a fogszabályzóhoz , de nem piszkáltak lassan 2 éve amikor gimis lettem az új osztálytársaim is nagyon jól fogadták pedig a beszéd nem az erősségem mivel van a számban elég sok fém a fogszabályzómon kívül alsó és felső soron bellül állítható fém fogív tágító plusz két oldalt az úgynevezett Herbst zsanér is . Osztálytársaim és a barátaim annyit mondtak , hogy aranyos ahogy beszélek mivel nagyon sok szót nem nagyon tudok kiejteni és nehezen megy a beszéd .

Nyilván elfogadni ezt nehéz volt mivel elég sok önbizalom hiányt tud okozni , de ha jó társaságban van suliban és mindenhol akkor az nagyon nagy segítség ebben , ha nem piszkálják miatta

febr. 9. 10:21
 28/35 anonim ***** válasza:
48%
Erről nem a szülőnek, nem a gyereknek kell döntenie, hanem fogorvosnak! A dentálhigiénikus szakemberek fel vannak készülve arra, mit kell mondani, mivel kell meggyőzni a tiniket.
febr. 9. 12:24
 29/35 anonim ***** válasza:
0%

#28 27-es vagyok nem minden tini egyforma . Ilyenben az tud lelkileg segíteni maximum aki ismeri az adott személyt és tudja milyen érzelmileg .

Én például nagyon instabil vagyok érzelmileg konkrétan én egy érzelmi hullámvasút vagyok egyik percben minden Happy , de kettő pillantás alatt depressziós szinten tudok lenni minden behatás nélkül .

febr. 9. 12:51
 30/35 kriszpo ***** válasza:
61%
Persze. Nagy gyerek már. Csak előtte próbáld megtudni, hogy miért nem akarja, mitől fél, mi riasztja el! Utána kicsit fel kell világosítani, hogy miért is lesz ez jó neki később. Vannak már régóta szinte láthatatlan fogszabályzók is - ha ez a probléma.
febr. 9. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!