Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves gyereketek a másik...

13 éves gyereketek a másik nemmel azonosul. Lány gyerek de fiúnak mondja magát. Ti ismertek ilyet?

Figyelt kérdés
Ugyanakkor csajosan öltözik/néz ki. Szerintem egyszerűen csak leszbikus mert a csajokhoz vonzódik. Miért nem tudja bevallani magának hogy leszbikus?
febr. 3. 09:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

9!

Pontosan! A barátnő egy butch, vagy minek is mondják ezt..

febr. 3. 14:43
 12/16 Miss Lady ***** válasza:
Van még ideje eldönteni a kicsinek, hogy leszbi lesz-e. Lehet hogy csak egy időszakos hóbory
febr. 6. 20:04
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

pont abban a korban van, hogy ilyen kérdések felmerüljenek. ha belegondolsz, egy 13-14 éves még nem is tudna fiúsan / férfiasan kinézni még ha erre is vágyik. ismertem 14 éves koromban velem egyidős transzneműt és ő végül tényleg transitionölt, felnőttként is ezt gondolja, meg olyat is akinél ez inkább időszakos volt. én leszbikus nő vagyok, 25 éves, én is párszor megkérdőjeleztem hogy ki vagyok mi vagyok, amíg invazív dolog nem történik addig ezzel nincsen semmi baj.

néhány dolog, ami miatt simán érezhet egy ennyi idős ember gender dysphoriát:

1, pubertás során olyan testi változások történnek, amik megviselhetik v megremíthetik az embert, nekem ne mondja senki h pl. a havibaj v a szőrösödés nem volt kicsit sem furcsa :D

2, ha belegondolunk, egy 14 éves lányt gyakran kezelnek inkább nőnek, mind pozitív mind negatív értelemben, ennyi idősen vkinek odaszólnak az építkezésen, szexistán viselkednek, etc. ez pedig igazán pocsék élmény.

3, egy ennyi idős ember minden bizonnyal szembesül azzal hogy előnyöket és hátrányokat kap gender alapon, pl. iskolai környezetben azért mert fiú v lány feltételezik hogy bizonyos skillekkel rendelkezik, mással pedig nem.

febr. 14. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
#11 búzi?
febr. 15. 10:52
 15/16 anonim ***** válasza:
13 évesen még nagyon befolyásolja, amit a környezetében, interneten lát, hall... később majd eldönti, hogy érez.
febr. 22. 14:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt igen, majd alakul, a tinikor eléggé önismeret keresés. Viszont szerintem nem szerencsés az, ha te eldöntöd, hogy milyen nemi/szexuális orientációja van. Meg őszintén szólva szerintem mindegy is, hiába van most már vagy 10 címke, ezek is csak címkék, a szexualitás is egy spektrumon mozog.
febr. 23. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!