Szülők, melyek azok a dolgok/termékek, amit kamasz gyereketeknek meg kell venni és korábban nem kellett?
Kétszer annyi betét, mint eddig. Ótvar ronda trapézfarmer, de hát ez a divat, és legalább nem lóg ki belőle semmije. :))) Nagylányosabb hátizsák. Saját szemöldökcsipesz.
De még csak nemrég kezdtük. :))))
*fogszabályozó
* kozmetikus, ha pattanásos
* okosabb telefon
* esetleg saját laptop
* minőségibb ruhák, amikre vágyik (ilyenkor kezdődik a márka mánia..)
* smink, kozmetikum, esetleg minőségibb fodrász vagy körmös
* magántanár, ha érettségire/felvételire/nyelvvizsgára készül
* hobbi: sport, könyvek, eszközök
* menstruációs termékek, esetleg fogamzásgátló (akár rendszertelen ciklus rendbetételére is )
* több szabadidős tevékenység: mozik barátokkal, jégkori, lézerharc, beülés suli után, strand stb.
Ezek többsége nem létfontosságú, de ötletként felvetettem.
5-ös,bocs, de ez most offtopic lesz: tényleg megint divat a trapézgatya? 39 éves vagyok, és bár nő, semmi szemem nincs a divatra, nem látom egyszerűen, hogy hogy öltözködnek, akik "trendik". De azt tudom, hogy az én kamaszkoromban is pont divat volt a trapéz, és arra is nagyon emlékszem, hogy anyám azon röhögött, hogy az ő kamaszkorában is divat volt.
(Egyébként meg örülnék neki, ha megint divatba jönne, elég vastag a vádlim, az olyan nadrág jobban áll nekem...)
"menstruációs termékek, esetleg fogamzásgátló (akár rendszertelen ciklus rendbetételére is )"
Már bocsi, de ez a legnagyobb hülyeség amit szülő elkövethet. A fogamzásgátlótól megszűnik a ciklus, nem pedig rendbehozza. Ha hormonális problémája van csak súlyosbodni fog a helyzet ha egyszer abbahagyja a tablettát.
8!
Az meg van, hogy nem a szülő választ a gyereknek fogamzásgátlót, hanem q gyerek megy el -esetleg a szülővel együtt- az orvoshoz és ők ketten megbeszelik, mi a legjobb megoldas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!