1/26 anonim válasza:
Minimum kettő. Máskülönben állandóan belül nedves és gombás cipőben kellene járnia. Izzad a kamaszok lába.
3/26 anonim válasza:
Én kamasz vagyok, meg sem tudom számolni :D
Van 3 sportcipő, abból 2 kutyasétáltatós, egy suliba járós.
Van egy bokacsizma őszre.
Van egy kutyás bakancs, 2 suliba járós.
Van egy hótaposó.
Van egy csizma.
Mégis meg tudtam :) Szerintem ha valaki nem jár erdőbe minden nap, akkor elég lehet 1-1 minden "típusból". Minél több van, annál lassabban használódnak is. És nem az összes cipőm újonnan vett.
6/26 anonim válasza:
Egy szandál, egy tornacipő, két őszi/tavaszi cipő, meg egy csizma, vagyis összesen 5 pár.
16/L
7/26 anonim válasza:
6-8 van általában, mióta nem nő tovább a lábam. addig is ennyi volt kb, minden szezonra 2 pár, meg egy külön ünneplős. addig úgyis minek többet venni úgyis évente cserélni kell. azóta már több van és gyűlik.
9/26 anonim válasza:
2 olcsóbb futócipő
1 kutyasétáltatós sportcipő
1 bakancs
18/F
10/26 anonim válasza:
Miért pontoztok le mindenkit kivétel nélkül? Bocs, hogy annyi cipőm van, amennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!