Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit kezdjek a férjemmel, aki...

Mit kezdjek a férjemmel, aki majomszeretettel neveli a gyerekeket, és nem érti meg, hogy hosszútávon káros, amit csinál?

Figyelt kérdés
Mindent megenged, mindent megvesz, mindent rájuk hagy! Bármeddig gépezhetnek, bármeddig fellehetnek, bármilyen rondán beszélhetnek, bármilyen tiszteletlenek lehetnek! Következménye semminek nincs! Ha én szólok rájuk, akkor hallgat, nem áll mellém. Én vagyok a hibás, a rossz zsaru. Ráadásul a hátam mögött kibeszélnek, és a férjem inkább ellenem hangolja őket.
jan. 26. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Ez a pasi valószínűleg az életben is utál másokkal konfontálódni. A gyerekeivel sem fog. Ő szeretne megmaradni az "én mindenkivel jóban vagyok" cukrosbácsi szerepében.

Aztán érdekes módon váláskor mégis azt a felelősség elől elzárkózó szülőt választják a gyerekek, akinél nincsenek szabályok, nincsenek kötelezettségek, csak kizárólag a szabadság létezik. Majd így együttes erővel tiporják földbe azt, aki évtizedeken át cipelte a közös terheket, és vállalta a családért az összes felelősséget.

jan. 27. 07:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A kibeszélést, és az ellenhangolódást én biztos hogy nem néznék el neki, itt ez a nagyobb probléma.
jan. 30. 22:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ő itt a harmadik gyereked.

Csak rá kellene jönni, miért nem nőtt fel.

Talán gyerekként túl sok elvárást támasztottak vele szemben, és az ellen lázad, vagy hasonló volt az apja, aki le se... a gyerekeit?

Esetleg rossz volt a kapcsolata az anyukájával, és ilyen idiótán neked "törleszt"?

Mindenképp gondolkodnia kellene.

febr. 1. 20:36
 14/15 anonim ***** válasza:

#13, ez így mind oké. Valami oka van.

De egy nő nem rehabilitációs központ egy rosszul felnevelt férfi számára. Nem az ő dolga, hogy megjavítsa, megváltoztassa, hogy az anyja legyen, vagy, hogy felnevelje. Egy társra van/lenne szüksége, nem egy projektre.

febr. 2. 07:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Mégis azt csinált belőle, ha a férj ezen furcsasága, csak a gyerekek tizenéves korában tűnt fel neki.

Innentől jobb kibogarászni, és áthuzalozni a dolgot, mert egy ilyen hozzáállásból, külön élve, még hülyébb "gyereknevelés" lesz.

febr. 2. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!