A lányom 14 évesen el szeretné veszíteni a szüzessègét. Ti mit gondoltok?
A lányom 14 éves,májusban tölti a 15öt,nyolcadik osztályos. Van egy barátja aki az évfolyamtársa és október óta járnak.
A fiúval iskolán kívül hétvégente találkoznak és vagy itt nálunk,vagy a fiú szüleinél vannak vagy pedig elmennek sétálni,moziba stb.
Egymásnál alvásról még szó sem volt és nem is mentünk volna bele (ugyanekkor tudom hogy nem csak éjszaka lehet szexelni.)
A lányom a minap leült velem beszélgetni ahol elmondta nekem hogy szeretnének lefeküdni egymással.
Sokkot kaptam de valahol nagyra is értékelem hogy ezt őszintén elmondta nekem.
Lehet maradi vagyok de én ezt még annyira korainak tartom 14évesen hogy arra nincsenek szavak ráadásul 3-4hónapos járás után.
Az mondtam Neki hogy ha rám hallgat akkor várjanak mèg vele,nagyon korai lenne még ez szerintem két 14évesnek.
Ti mit gondoltok erről?
"Túl korai.
Nem engedném."
Nem is kell engedni. 14 éves kor felett, kölcsönös beleegyezéssel csak és kizárólag az ő dolguk.
Leülnék a fiúval is. Megbeszélném mi a terve, ha besikerítenek egy gyereket.
Nem sok felelősségtudatuk van még. Nem mérik fel, hogy többet kockáztatnak 14, mint 16 évesen.
Amikor engem szondáztak meg ilyen kérdéssel a gyerekeim, azt mondtam mosolyogva, hogy szerintem 17,5 évesen lehet majd kezdeni, mert akkor a besikerült babának már nem kell gyám.
Mikor erre a fiam okosan megjegyezte, hogy de el lehet vetetni, akkor azt is megbeszéltük, hogy ha ő azt akár akarná, akár pont nem akarná majd valaha az életben, sose ő fog dönteni róla. A lány gondolhatja pont fordítva.
18 alatt, az ittalvó barátnőnek a vendégszobába ágyaztam. Nem ültem az ajtóba, de nem is fektettem őket egymás mellé.
A többi az ő dolguk volt. Mi megúsztuk.
Pedig nem, mert nem voltak annyira önzőnek hagyott srácok. Te nem láttad a szemüket, amikor a nagy bátorból elgondolkodóba ment át. Nem minden ilyen fekete, vagy fehér. Igenis értelmesen , őszintén kell beszélni velük. Arról is, amire ők, vagy a haverok nem gondolnak.
Mindig az a srác a legbátrabb, akinek nulla tudása van a valós , akár testi, akár érzelmi kockázatokról, és csak hozzávágnak egy óvszert, hogy most már mindent tudsz, csak gyakorolj a Katikán nyugodtan kisfiam.
Aztán a Kati lesz a kis kva aranyásó, családunk ellensége, ha bekapja a legyet, és úgy dönt, hogy megszüli az unokánkat. Szépreményű fiunk meg mehet szakma nélkül dolgozni.
Szerintem a szexuális életet nem szűzesség elvesztésével kell kezdeni.
Én azt mondanám neki, hogy ne siesse el, ismerje meg a srácot, mármint a testét, és a srác is ismerje meg őt, sok újdonságot és örömöt lehet találni a szűzesség elveszéséhez vezető úton - nem érdemes végigrohanni rajta.
Nem vagyok szülő, és az is igaz, hogy mindenki más és nem lehet egy konkrét korról sem kijelenteni, hogy ez korai vagy késői, de egy 14 éves, nyolcadikos esetén még én is eszméletlen korainak tartom. Nem vagyok öreg, még én is csak a húszas éveim elején járok, de én kb. 16 éves kor alatt nagyon korainak gondolom még, olyan gimi 11.-12. osztályában már azt gondolom, rendben van, de alatta, főleg még általános iskolásként borzasztóan korai.
Ha ezt megbeszélte veled, akkor valószínűleg megbízik benned és van köztetek egy olyan kapcsolat, ahol úgy érezte, ezt megoszthatja veled. Én lehet leülnék még vele erről többször beszélgetni, elmondanám, hogy nagyon örülök, hogy ezt megosztotta velem és persze tudom, hogy megtiltani nem tudnám, de elmondanám neki, hogy ez rettentő korai, beszélgetnék vele arról, hogy miért gondolom ezt, mit gondolok az egészről. És igen, ahogy már írták felettem is, nem kell rögtön elsietni a dolgokat és ennyi idősen ilyen rövid idő után már lefeküdni. Fogamzásgátlót ennyi idős gyereknek semmiképp nem íratnék fel, de adnék neki óvszert, hogy ha mégis arra kerülne a sor, akkor legyen nála, nehogy az legyen, hogy ciki megvenni és akkor nem használnak...
42: leülnél a fiúval?
azért belegondolnék: 15 éves srác vagyok és a csajom anyja le akar ülni velem beszélgetni a csajom szűzességéről - háááát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!